DETALJ KOJI NOSE SVI FRAJERI: Kako odabrati savršen sat za svaki stil? - Men`s Health

DETALJ KOJI NOSE SVI FRAJERI: Kako odabrati savršen sat za svaki stil?

Kako se novogodišnji praznici primiču mahnitom brzinom, problem kupovine savršenog poklona neprestano nam visi nad glavom. A gde naći savršeniji poklon od ručnog sata, zar ne? Svakom muškarcu je potreban jedan kvalitetan, statement sat.

Međutim, velika moć donosi veliku odgovornost – pa tako i u ovom slučaju, od toliko opcija – kako ne pogrešiti?

Bilo da želite nekom drugom da kupite sat ili da sebe počastite jednim na izmaku ove godine, pogledajte kako odabrati savršen sat za svaki stil muškarca:

1. MINIMALISTA

Preferirate oštre linije, jednostavan dizajn sa neutralnim bojama? Imate hroničnu averziju prema printovima i šarama? Ako je tako, velike su šanse da ste pasionirani minimalista. Muškarac kome jednostavnost odeće iziskuje sat koji će se u potpunosti slagati sa ovim jednostavnim stilom.

Potreban vam je sat koji svojim dizajnom neće iskakati i privlačiti mnogo pažnje – jednobojan, sa kožnim kaiševima čija se mat boja (nijanse u opsegu crne ili gunmetal su svakako nepogrešivi odabiri) slaže sa ostatkom sata.

Ordinarnost je glavna karakteristika ovog stila, zato vaš sat mora da ispunjava svoju svrhu…jer, život je sam po sebi dovoljno komplikovan, nepotrebno je preterivati!

Saznajte: Kako će Google promeniti sat

2. VIKEND-MUŠKARAC

Za muškarca čiji stil čini kombinacija pametnog i opuštenog, sat mora biti funkcionalan, prilagodljiv. Ne previše formalan da bi mogao samo da se nosi uz odelo, ali dovoljno elegantan da može da pokrije sve stilove do farmerki, majice i mokasina.

Osnova karakterisitka? Šarenolikost. Boje i dizajn moraju biti takvi da će biti prikladni za, recimo, provođenje vremena sa ekipom u lokalnom baru – do upoznavanja tazbine! Kožni braon kaiš sa mat zlatno-crnim brojčanikom. Funkcionalno, elegantno, ali ne previše formalno – savršena kombinacija za vas.

Pročitajte i  6 starih modnih pravila koja više ne važe

Pogledajte: Detalji koji su u trendu

3. UGLAĐEN

Bilo da svojom odećom trendsetujete tokom sezone žurki, ili ste više muškarac za klasična odela – vreme je da se potegne veliko oružje! Zlatno oružje, da budemo precizniji.

Podjednako elegantan koliko i efektan, sat sa zlatnom narukvicom nikad neće izaći iz mode. Može da se nosi uz razne stilove, a svojim svetlucanjem će definitivno privući pažnju.

Pogledajte: Detalji za evoluciju

4. SPORTISTA

Česti ste posetilac teretane? Nema potrebe da jurite za naučnofantastičnim gedžetima kako biste ostali u korak sa svojom sportskom prirodom. Ako tražite sat sa malo više stila, kao alternativu za sve digitalce – pokušajte sa nekim od retro modela.

Sat od nerđajućeg čelika u kombinaciji sa crnim ili marin plavim brojčanikom definitivno je vaš izbor. Elegantan, mačo, sat sa stavom koji će odlično ići uz vaš karakter.

Saznajte: Evo kako bi izgledao Rolexov pametni sat (VIDEO)

5. BIZNISMEN

Za muškarca koji juri od poslovnog sastanka do poslovnog sastanka, a potom dan završi u baru, sat mora biti izdržljiv. Ako ceo dan provodite u odelu, vaš savršen pokazivač vremena mora biti dovoljno elegantan da ostavi utisak, a opet ne previše upadljiv kako ne bi naterao vašeg šefa na razmišljanje o smanjenu plate!

Ravnotežu možete naći u svevremenom dizajnu sata od nerđajućeg čelika – ispunjava dress code vašeg poslovnog mesta, ali vas ne pretvara u korpartivnog robota. Oštrih crta, funkcionalan i sa stilom koji će se slagati sa odelom koje nosite, ovakav klasični dizajn definitivno je vaš najbolji izbor.

Danilo Krša

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *