NAJPOŽELJNIJI DASA NA SVADBI: Kako da se obučete za zimsko venčanje? - Men`s Health

NAJPOŽELJNIJI DASA NA SVADBI: Kako da se obučete za zimsko venčanje?

Osnovna stvar u izboru odeće za zimsko venčanje je izbor tkanine odela kojeg ćete nositi. I dok je laneno odelo odličan izbor za letnje dane, potpuno je neprikladno u periodu hladnog vremena.

Tako su mnogo bolja opcija odela od kompaktnijih tkanina kao što je vuna i tvid, po mogućnosti od nekih italijanskih ili britanskih brendova. Ne samo da su brendovi iz tih zemalja poznati po svojim odličnim krojevima, već ih i sam kvalitet materijala stavlja u sam vrh.

Pogledajte i 5 modnih pravila koje znaju svi stilizovani frajeri

Odela od vune će vam omogućiti dodatnu zaštitu od hladnog vremena.

Monohromni stil je možda primereniji u poslovnom okruženju, pa su upravo venčanja zato idealna prilika da se malo poigrate sa izborom odeće.

Tvid je materijal koji omogućuje naglasak na boji, što znači da ćete moći da se istaknete u mesecima kada se to ne očekuje.

Stilisti preporučuju kontrasne nijanse, na primer sivi sako od tvida i tamne pantalone u kombinaciji.

Kao i u slučaju svih odela, veličina i kroj su presudni. Odelo treba da prati prirodnu liniju vaših ramena, da bude uže u struku, a od posebne važnosti je dužina rukava i nogavica. Uvek je dobra opcija odelo prepraviti kod krojača po svojoj meri (nije tako skupo, a pravi veliku razliku).

Perfektno stilizovan muškarac: 7 navika koje jednostavno morate da imate

Izbegavajte crnu boju, a siva i boja kamile u svim svojim nijansama su savršen izbor uz neizbežne uske kravate i džepne maramice.

D.R.

 *Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/Pročitajte i  Ubrzajte protok krvi u organizmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *