ZIMSKI STIL ZA POHVALU: 5 klasičnih džempera koje svaki muškarac treba da ima - Men`s Health

ZIMSKI STIL ZA POHVALU: 5 klasičnih džempera koje svaki muškarac treba da ima

Pogledajte i Kako da odaberete najbolji džemper za svoju građu?

RIBARSKI DŽEMPER

Ovaj model još poznatiji kao aranski džemper (ime dobio po Aranskim ostrvima u Irskoj gde je nastao džemper sa krupnim pletenicama) je popularan kod muškaraca još od kraja XIX veka. Nastao je iz potrebe da zaštiti ljude koji su radili u hladnim zimskim uslovima, a u današnje vreme pored tog praktičnog elementa smatra se modnim komadom koga nose nezavisni muškarci.

KARDIGAN SA VELIKOM KRAGNOM

Postoji razlog zašto muškarci vole ovaj model džempera. Topli su, slažu se sa većinom stvari iz vašeg ormara, a i nećete pokvariti frizuru navlačeći ih preko glave.

Otkrijte i 10 street style trendova koji će dominirati ove jeseni i zime

ROLKA OD KAŠMIRA

Bez obzira da li je nosite uz odelo ili je nosite zasebno poput Stiva Mekvina u filmu Bullit, rolka od kašmira će uticati na to da izgledate kao muškarac koji zna šta hoće u životu.

FAIR ISLE DŽEMPER

Sjajan način da upotpunite sezonu praznika je nošenje ovog veoma popularnog modela džempera. Ime su dobili po jednom od Šetlandskih ostrva pre više od sto godina. Prave se od vune i karakterišu ih različiti ispleteni uzorci u horizontalnim redovima.

DŽEMPER OD MERINO VUNE

Klasični džemper od merino vune sa okruglom kragnom je odličan izbor, jer ga možete nositi na bezbroj načina. Dobro se kombinuje sa sakoom, kaišem i džinsom, a prikladno ga je nositi u različitim prilikama, od odlaska u prirodu do formalnih obaveza.

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Pročitajte i  Jesenji modni komadi: muški mantil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *