IZABERITE IDEALAN ZA VAŠU GRAĐU: 8 modela muškog donjeg veša - Men`s Health

IZABERITE IDEALAN ZA VAŠU GRAĐU: 8 modela muškog donjeg veša

Na prvi pogled kupovina donjeg rublja se čini kao vrlo jednostavan posao, ali uz obilje modela koji se danas mogu pronaći na tržištu sa različitim materijalima i dizajnom, mogućnost izbora je ogromna, kao i moguća greška.

BRIF MODEL

Većina muškaraca poseduje ovaj model i to zbog dobrog razloga. Brif model je jedan od najstandardnijih modela i može se naći u različitim bojama i dizajnu. Vrlo su udobne, pokrivaju sva “strateška mesta” dok ostavljaju gornji deo butine i noge izloženim. Posebno su dobre za nošenje tokom sportskih aktivnosti i uz svakodnevnu odeću.

Pogledajte i Šta ona stvarno misli o vašem donjem vešu?

PLITKE BRIF GAĆICE 

Ovaj model prati prirodnu liniju kukova i pokriva malo više tela od klasičnog brief modela. Nosite ih ispod bermuda, spuštenih farmerki i sportskih šortseva.

SREDNJE BRIF GAĆICE

Treća varijacija brief modela još više pokriva spoljne strne butina, a najbolje pristaju uz uski džins, formalne pantalone i uz surferske šortseve.

DUBOKE BRIF GAĆICE

Struk ovog modela donjeg veša stoji malo ispod pupka pružajući muškarcima tradicionalniji oseća tokom nošenja. Vrlo su praktične i sprečavaju naboravanje na stomaku kao u slučaju modela sa plićim strukom. Nose se uz pantalone sa visokim strukom.

Psihologija: Model njenog donjeg veša otkriva šta vas čeka u krevetu

BRIF BOKSERICE

Prave brif bokserice pokriće polovinu vaših butina, a postoje i modeli koji pokrivaju trećinu butine. Obezbeđuju istu dozu konfora kao i standardni brief model, ali i pokrivaju veći deo tela. Odlične su za nošenje u teretani i ispod kompaktnijih materijala, poput vune ili selvedge denima.

BOKSERICE

Bokserice su najkomotniji model i nisu priljubljene uz telo kao kod drugih modela. To znači da daju prostor koži da više diše. S druge strane ljudi ih često povezuju sa činjenicom da su najpopularnije kod muškaraca treće dobi. Kako god, vrlo se lako nose ispod svake vrste odeće, osim u slučaju veoma uskih pantalona.

Pročitajte i  Ove veštine morate da dovedete do savršenstva

TRUNKS

Trunks model je postao najpopularniji model kod modernih muškaraca. Ovaj model je hibrid brief modela i bokserica. Ako već volite brief model, ali želite nešto da promenite ovaj model je pravi izbor. Nose se u svim prilikama pogotovo u slučaju odela.

JOCKSTRAP

Ovaj pomalo ekstravagantni model obezbeđuje frontalnu zaštitu i podršku. Zbog svojih karakteristika pružaju mnogo prijatniji, prozračniji osećaj. Linija struka koja je uglavnom napravljena od gume povezuje dve celine i ostavlja butine nepokrivenima. Popularne su kod muškaraca koji praktikuju borilačke veštine, koji nose usku biciklističku odeću ili neku od uniformi.

Saznajte i Jednostavni trikovi za čist veš koje svaki muškarac treba da zna (VIDEO)

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/


Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *