14 jesenjih aksesoara koji će unaprediti vaš stil - Men`s Health

14 jesenjih aksesoara koji će unaprediti vaš stil

Poslednji trendovi za sezonu jesen/zima u pogledu boja i dizajna glasi: sve nijanse smađe, blagi antilop tonovi, maslinasto zelena, karirani print i sveprisutni sportski elementi.

Da biste bili primećeni fokusirajte se na ovih 14 detalja koji će nadograditi vaš stil:

KARIRANI ŠAL

Držite se tradicionalnih kariranih šalova koji će vam obezbediti izgled urbanog drvoseče. Ova vrsta printa se smatra prestižnim, klasičnim i veoma prilagodljivim sa drugim odevnim komadima. Palete teget, crne i bele boje daju svež i moderan izgled.

Jesen/zima 2016: Top 5 muških trendova koje ćete obožavati!

VELIKA PUTNA TORBA

Ovaj klasični model torbi je u poslednje vreme doživeo i promenu u duhu sportske estetike. Zbog svoje višestranosti može se koristiti u poslovnim prilikama, za vikend izlaske ali i za nošenje opreme do teretane.

BEANIE 

Aksesoari pored estetskog elementa moraju imati i praktičnu svrhu. Udobne beanie kape u recimo sivoj boji su upravo pravi primer za to. Možete je nositi sa svim komadima iz vašeg ormara, a i bićete zaštićeni od neprijatnog hladnog vazduha.

RUKAVICE

Rukavice od kašmira ili kože uskladite sa bojom kape što će upotpuniti vaš stil.

Moda: 5 stvari koje treba da učimo od Francuza

KAIŠ OD ANTILOPA

Kada nastupi hladnije vreme dozvolite da smeđi antilop kaiš bude vaš statement komad i lični modni pečat.

PRUGASTA KRAVATA

Izbor kravate govori dosta o muškarcu koji je nosi. Plave i smeđe pruge prestavljaju ultimativnu kombinaciju uglađenog stila, a svileni materijali klasičan izgled ovog neizostavnog komada.

DŽEPNA MARAMICA

Džepnu maramicu kombinujte sa nijansama kravate, a u ovom slučaju neka to bude teget boja.

IGLA ZA KRAVATU

Dozu elegancije obezbediće van detalji poput igle za kravatu i manžetni. Siva boja je sjajan izbor za moderan izgled muškarca.

Pročitajte i  Kako da nosite tvid ove sezone

Saznajte i Kako odabrati savršene muške rukavice?

NAVY SAT

Sat je još jedan aksesoar koji momentalno popravlja stil svake osobe. Jedan od najvećih trendova ove jeseni su satovi u mornarskom duhu u kome dominira teget i bela boja sa kožnom braon narukvicom i sitnim srebrnim detaljima koji pružaju elegantan stil muškarcu.

NARUKVICA

Ne možete pogrešiti sa matalnim narukvicama od nerđajućeg čelika. Jednostavan element koji će pokazati da ste muškarac od stila.

KARIRANE ČARAPE

Ne preterujte sa izborom boja vaših čarapa. Zapravo ove jeseni su u trendu klasične karirane čarape u neutralnim tonovima poput plave i smeđe boje.

KOŽNA FUTROLA ZA KARTICE

Držite sve sitnice koje su vam potrebne u kompaktnim i skladnim pakovanjima. U malim kožnim futrolama možete držati ne samo kartice već i novac.

Prvi put kupujete ručni sat? Ovo je sve što treba da znate kako ne biste pogrešili

NAOČARE

Bez obzira da li imate dioptriju ili ne, naočare su jedinstven modni detalj koji će vam ne samo dati estetsku nadogradnju, već će vas učiniti sofisticiranim muškarcem.

MASKA ZA TELEFON

Kakav bi ovo bio vodič za stil bez aksesoara u vidu maski za nove modele telefona. U slučaju ovih aksesoara možete biti vrlo kreativni birajući jednobojne ili maske sa šarenim printovima.

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *