5 ubedljivo najvećih frajera na sinoćnoj dodeli Emi nagrada - Men`s Health

5 ubedljivo najvećih frajera na sinoćnoj dodeli Emi nagrada

1. TOM HIDLSTON

Glumac Tom Hidlston je pokazao da je klasična elegancija nepogrešiva. Noseći savršeno skrojeno crno odelo uz leptir mašnu i besprekorne lakovane cipele, Hidlston je još jednom pokazao da je moćni vladar crvenog tepiha.

Emi 2015: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu

 

2. REMI MALEK

Remi Malek je osvojio nagradu za glavnu ulogu u drami Mr. Robot, ali nas je oduševio i svojim autfitom.

Ovog puta se odlučio za crno-belu kombinaciju.  U centru pažnje je bio duži sako ispod kojeg je obukao belu košulju s crnim dugmićima i dodao aksesoare u vidu crne leptir mašne i crno-bele džepne maramice.

 

3. STERLING K. BRAUN

Još jedan dobitnik Emi nagrade! Sterling K. Braun je osvojio nagradu u kategoriji najboljeg sporednog glumca u mini seriji ili filmu za ulogu u seriji The People v. O.J. Simpson: American Crime Story.

Crno odelo s malo dužim sakoom i džepovima uz leptir mašnu i crne cipele pokazale su se kao nepogrešiva odevna kombinacija za crveni tepih.

EURO 2016: 10 najstilizovanih fudbalera

 

4. KIT HARINGTON

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice Kit Harington osvojio je sve prisutne na Emi nagradama. Šarmantni Džon Snou se odlučio za crno odelo s dužim sakoom, a u službi aksesoara su mu poslužile crne cipele, sata i leptir mašna.

 

5. DŽOEL KINAMAN

Švedski glumac Džoel Kinaman, koga jedva čekamo da vidimo u novoj sezoni serije House of Cards, pojavio se u klasičnoj kombinaciji koja je sve ostavila bez daha.

Crno odelo sa dužim sakoom uz crne cipele, leptir mašnu i crno-belu džepnu maramicu, dokazalo se još jednom kao besprekoran izbor za crveni tepih.

Filmski festival u Veneciji 2016: 10 stilskih lekcija koje smo naučili

 

Pročitajte i  5 jednostavnih vežbi za veća ramena

Dakle, glumci su nam pokazali da se sve više odlučuju za klasičnu eleganciju uz dodavanje detalja u vidu leptir mašne, sata ili džepne maramice.

Kako vam se dopada ovakav stil zvezda svetskog džet seta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *