MH stil: 4 frizure koje će dominirati ove jeseni - Men`s Health

MH stil: 4 frizure koje će dominirati ove jeseni

Dok su u letnjim mesecima popularne kratke frizure koje se lako održavaju, jesen je pravo vreme da eksperimentišete sa oblikom i dužinom kose bez straha da će vam savršeni izgled upropastiti visoke temperature.

Savršen undercut: Kako napraviti najpopularniju frizuru sezone?

KRAĆA FRIZUA S DUŽIM ŠIŠKAMA PREBAČENIM NA JEDNU STRANU

Ako ste mislili da je ova boy band frizura stvar davne prošlosti, prevarili ste se, jer se ovaj trend popularan 1990-ih ponovo vratio u modu. Pomalo neodržavana i neugledna kosa daje muškarcu izgled slobodne i samosvesne osobe.

Sprejevi za kosu na bazi soli će najbolje oblikovati ovu dužinu kose i dati joj neophodnu teksturu. Koristite prste kako biste oblikovali frizuru tako što ćete šiške staviti pozadi ili sa strane i tako stvoriti prirodan oblik frizure. Ovaj stil najbolje stoji muškarcima sa prirodno talasastom kosom.

TEKSTURISANA KOSA NA VRHU

Ukoliko volite pomalo neuredan stil, frizura sa dužom kosom na vrhu glave i malo kraćom sa strane daće vam brojne mogućnosti u pogledu oblikovanja. S druge strane nećete morati voditi računa da ne uništite savršen izgled frizure nošenjem kapuljača i kačketa po kišnom vremenu.

Kosu negujte uljem, a oblikujte je kremom koju ćete lagano naneti na gornji deo glave. Ukoliko pokisnete samo uzmite suv peškir i protrljajte kosu. Neće vam biti potrebno ogledalo, a uvek ćete imati modernu frizuru.

Saznajte i Evo kako da vam frizura uvek izgleda kao da ste tek izašli iz salona

KRATKA KOSA SA ŠIŠKAMA NA ČELU

Kratka sa strane i sa većom teksturom na vrhu glave, popularna frizura s šiškama na čelu je popularna i ove jeseni u drugom izdanju. U zavisnosti od toga kakve šiške volite, možete da ih ostavite da budu duže ili kratke.

Pročitajte i  7 stilova brade koji će dominirati ove godine

Za elastičnost i mekoću vlasi preporučuje se nanošenje spreja za kosu. Ova frizura nabolje pristaje muškarcima sa izduženijim licem, jer prikriva čelo.

FRIZURA SREDNJE DUŽINE

Za muškarce koji imaju dužu kosu, dobra vest je da je ova jesen idealno vreme da zablistaju vaše lokne. Morate voditi računa o obliku frizure, pa je najbolje da se posavetujete sa svojim frizerom.

Kosu prvo operite, dobro je osušite peškirom a potom je poprskajte sprejom. Izbegavajte sušenje fenom, jer postoji mogućnost da kosa dobije na volumenu. Najbolje je da kosu pustite da se sama osuši i sama oblikuje prirodan i opušten izgled, a što se tiče dužine preporučuje se zlatna sredina.

Pogledajte i 15 stvari koje bi frizeri voleli da svi muškarci već znaju

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *