Vodič za pametan šoping: 5 komada na koje (ne) treba da trošite mnogo novca - Men`s Health

Vodič za pametan šoping: 5 komada na koje (ne) treba da trošite mnogo novca

Činjenica je da se sve ređe odlučujemo da investiramo u kvalitetne odevne komade, jer mislimo da zahtevaju mnogo novca, koji ćemo radije potrošiti na nešto drugo. 

Međutim, najbolje rešenje jeste da pametno trošite svoj novac. Mi vam stoga predstavljamo u koje komade treba da investirate novac, a na kojim možete i da uštedite.

Klasika: 10 komada koje ćete nositi i sledeće zime

INVESTIRAJTE U NOVO ODELO

Dobro odelo će učiniti da se osećate kao pravi muškarac, dok će ono jeftino učiniti da izgledate kao dete koje je krenulo na svadbu.

Novac morate da uložite u dve stvari: kvalitetnu tkaninu i moderan kroj.

Jeftine tkanine imaju tendenciju da sijaju i zadržavaju toplotu tela pa ćete se u njima obilno znojiti. Vodite računa i o kroju i strukturi odela, posebno u predelu ramena i u pogledu dužine rukava. Vrhunska odela traju i čitavih deset godina, pa su definitivno vredna uloženog novca.

UŠTEDITE NOVAC: ODEĆA ZA TRENING

Sportski odevni komadi u svakodnevnoj modi su postali veliki hit. Međutim, zaista nije nužno da nosite skupocene sportske stvari na treninzima, jer u svakom slučaju veću pažnju treba da posećujete samom vežbanju. Osim ukoliko ne spadate u grupu profesionalnih sportista, nećete imati potrebe za opremom od modernih materijala koja je po pravilu skupa.

Pamučne majice, šortsevi i aktivni veš biće vam sasvim dovoljni za trening.

Pogledajte i Kako da prepoznate kvalitetno odelo?

INVESTIRAJTE U ZIMSKI KAPUT

Postoje dva razloga zašto treba da investirate novac u zimski kaput. Kao prvo, kaputi su klasični komadi odeće i vrlo su prilagodljivi brojnim trendovima što znači da ćete ih moći nositi nekoliko sezona, a drugi razlog je činjenica da ćete tokom čitave jeseni i zime biti suvi i zaštićeni od hladnoće. Kratki vuneni i kaputi u sportskom duhu će biti vaš najbolji saveznik po hladnom vremenu.

Pročitajte i  4 načina da nosite military dezen

UŠTEDITE NOVAC: MAJICA

Postoji razlog zašto brendovi visoke mode toliko puno pažnje posvećuju upravo proizvodnji majica. Lako i jeftino se prave pa mnogi muškarci kupuju upravo ove odevne komade kako bi se pohvalili nošenjem određenog brenda. Ali zaista nema smisla davati velike količine novca za nešto što je nastalo kao donji veš.

Saznajte i Ovako će vam džins trajati duže

INVESTIRAJTE U DOBAR DŽINS

Džins je bez dileme najpopularniji odevni komad u životu svakog muškarca. Kao i u slučaju odela i džins koji kupujete bi trebao biti što kvalitetniji jer će se u protivnom farmerke brzopohabati i izgubiti željeni oblik. Kvalitetniji džins je dugotrajniji, daje muškarcu bolji izgled, posebno u slučaju selvedge džinsa koji se pravi posebnom vrstom tkanja.

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *