Prvi put kupujete ručni sat? Ovo je sve što treba da znate kako ne biste pogrešili - Men`s Health

Prvi put kupujete ručni sat? Ovo je sve što treba da znate kako ne biste pogrešili

Postoje određeni kriterijumi u izboru ručnih satova, a pored pristupačnosti nikako ne bismo smeli zanemariti kvalitet i dizajn. 

Svestrani i lepo dizajnirani modeli satova daju nam mogućnost da ga nosimo u različitim prilikama. Ukoliko želite upravo takve karakteristike sata, najpoželjniji su oni minimalistički modeli koji će biti vaš najbolji saveznik u izdradnji fenomenalnog stila.

Pogledajte i Muški satovi koji će se nositi u 2016 godine

SATOVI ZA FORMALNU ODEĆU

Ovi modeli satova odišu minimalističkim duhom. Inspiracija su modeli iz 50-ih i 60-ih godina, a karakterišu ih jasne linije dizajne, često dizajn rimskih brojeva i kožne narukvice u najčešće crnoj i smeđoj boji.

CRNI SATOVI

Satovi koji imaju crnu boju kućišta, kopče i narukvice su vrlo elegantni i daju jedinstven stil svakom muškarcu. Vrlo lepo se kombinuju kako uz odela tako i uz ležernije odevne komade i najčešće su inspirisane aktivnim muškarcem koji voli prirodu. Prave se od pleksiglasa i na sebi imaju veliki broj detalja i cool gedžeta.

Otkrijte i 5 detalja koji će vas izdvojiti od ostalih muškaraca

POMORSKI STIL

Ronilački satovi i oni inspirisani jahting kulturom poslednjih godina su veoma popularni. U sebi sadrži brojne funkcije pa su idealni i za one muškarce koji su ljubitelji gedžeta. U dizajnu dominira plava boja, zanimljiv hronograf a tu su i izvanredne performanse u pogledu ronilačkih funkcija. Pogotovo su dobra nadogradnja letnjem stilu oblačenja.

SPORTSKA ELEGANCIJA

Ovaj tip satova je kombinacija već pomenutih modela. Ujedno spadaju u kategoriju najprodavanijih jer su po pravilu pristupačni i lako se kombinuju sa različitim stilovima oblačenja. Mogu se pronaći sa hromiran, gumenim i kožnim narukvicama. Što se tiče dizajna hronografa tu je izbor vrlo širok i zavisi od vaših ličnih afiniteta.

Saznajte i Kako odabrati savršene muške rukavice?

D.R.

Pročitajte i  7 stvari koje slobodno možete da kupite u second hand prodavnici
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *