Modna dominacija: 5 načina da izgledate perfektno u majici s printom - Men`s Health

Modna dominacija: 5 načina da izgledate perfektno u majici s printom

Majice s printom i natpisima su već dugo neizostavni deo muške mode. Doduše, dugo su se smatrale odevnim predmetom uglavnom namenjenom mlađoj muškoj populaciji. Međutim, u poslednja vreme majice s printom su postale ozbiljan trend, bez obzira da li govorimo o vintidž ili luksuznim kolekcijama koje potpisuju poznati dizajneri.

Ovo je vodič kako da najbolje ponesete ovaj klasični komad i uklopite ga u različite stilove.

Pogledajte i Kako odabrati idealnu majicu?

ROKERSKI STIL

Pravilo broj jedan glasi: morate da slušate muziku benda čiju sliku nosite na majici. Drugo pravilo koje biste trebali poštovati je da sama majica mora da se uklopi sa ostatkom odeće, jer složićete se da ne idu baš loafer cipele i činos pantalone sa majicama na kojima su slike hevi metal bendova. Zato se držite izbledelih uskih sivih farmerki, kariranih košulja i čelsi čizama koje će vam u kombinaciji sa majicama vašeg omiljenog benda dati pravi rokerski stil.

SURFERSKI / SKEJTERSKI STIL

Dve grupe majica s printom nikad neće izaći iz mode, one surferske i skejterske. Da biste pravilno oblikovali ovaj stil, potrebno je da vodite računa o detaljima. Izbegavajte odeću koja će biti prevelika i pomalo otrcana i držite se jednostavnih majica s geometrijskim printovima, kargo šortseva i klasičnih skejterskih modela patika sa ravnim đonovima.

Otkrijte i Kako da iskopirate stil Dejvida Bekama

OPUŠTENI POSLOVNI STIL

Majica s printom u kombinaciji sa sakoom je trend još od 80-ih godina, koji svakom muškarcu daje pomalo artistički rokerski izgled. Majice koje nosite sa formalnim komadima ne bi trebale biti previše ekscentrične. Crni džins, minimalistički modeli patika i jednostavni teget sako u kombinaciji za zanimljivom print majicom biće vaš novi omiljeni stil za izlaske.

Pročitajte i  Da li biste kupovali odeću koju ste videli u muzičkom spotu?

ULIČNI STIL

Upravo je ulični stil odevanja taj u kome se majice sa printom najbolje ističu. Važno je da se usesredite na kroj i komade sa kojima ćete ih kombinovati. Majica bi trebalo da prati liniju vašeg tela, a uparite je sa duksevima sa kapuljačom koji neće biti preveliki. Ne zaboravite da na sve to trebate dodati i neki trendi model patika.

Stil najodvažnijih muškaraca: 5 načina da nosite print ovog leta

MINIMALISTIČKI STIL

Jedan od najboljih načina da nosite majicu sa printom je ujedno i najlakši. Držite se minimalističkog stila, kao što to radi Džastin Teru. Par belih farmerki, majice sa umerenim printom i tamne patike je sve što vam treba da biste dobro izgledali.

 

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *