4 saveta za savršen letnji stil uprkos vrućinama - Men`s Health

4 saveta za savršen letnji stil uprkos vrućinama

Pitanje koje često postavljamo u ovim vrelim letnjim danima jeste: Šta obući? Deluje kao jednostavno pitanje, izabraćete najtanje, najbolje komade odeće koje nosite. Ali postoje i one situacije kada ne možete da se opredelite za komade koji najbolje prate visoke temperature.

Predstavljamo vam nekoliko saveta, koji će vam pomoći da izgledate sveže i stilizovano uprkos visokim letnjim temperaturama:

Otkrijte i 12 modnih trendova koji će dominirati ovog leta

BEZ METALNIH KOMADA

Nikome nije prijatno da u letnjim mesecima nosi sat sa metalnom narukvicom iako upotpunjuje stil svakog muškarca. Kada govorimo o alternativama i pravim rešenjima, ukoliko volite da nosite sat, optimalno rešenje za vrele letnje dane jesu satovi sa gumenim narukvicama svedenog dizajna i atraktivnog izgleda.

Osim satova, izbegavajte i metalne narukvice, a ako baš volite da nosite aksesoare, opredelite se za pletene narukvice.
Ako nosite prstenje, držite se srebra. Nisu teški kao zlatni i mesingani, a pružaju vam takođe moderni stil.

Pročitajte i Za urban letnji stil: 7 ključnih modnih trendova

EKSPERIMENTIŠITE S NIJANSAMA

Tonovi i nijanse za koje ćete se opredeliti ovog leta su presudni da pobedite vrućine. Izbegavajte tople tonove poput crvene, narandžaste i žute. U optimalne boje spadaju plava, siva, kamen, zelena i maslinasto zelena. Ukoliko želite da se oprobate u svetlijim nijansama, boje poput korala, lososa i rumenijih tonova će biti idealno rešenje.

RECITE NE TEKSASU

Ukoliko situacija u kojoj nosite teksas nije sveže letnje veče, izbegavate da ga nosite po letnjim vrućinama. Najbolja alternativa tome je lagani chino materijal, pamuk ili sportski šorts. Tokom letnjih meseci ništa ne bi trebalo da vas steže i pritiska, pa uvek birajte što komotnije komade u kojima se osećate udobno.

Pročitajte i  Ranac je hit!

Pogledajte i 6 najboljih modela kupaćih kostima za ovo leto

JEDNOSTAVNE SPORTSKE PATIKE

Leto je pravo vreme za udobnu obuću. Najbolje rešenje je da pronađete tip patika koji vam najviše odgovara i držite se toga. Ukoliko pronađete onaj pravi model, obratite pažnju da bude u onoj boji koja najviše odgovara stvarima koje već imate. Gledajte da to bude klasičan model prilagodljive boje i jednostavnog dizajna koji se uklapa u sve vaše odevne stilove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *