EURO 2016: 5 najgorih frizura ovogodišnjeg prvenstva - Men`s Health

EURO 2016: 5 najgorih frizura ovogodišnjeg prvenstva

EURO 2016: 10 najstilizovanih fudbalera

MAREK HAMŠIK, SLOVAČKA

Slovački kapiten je ostavio dobar utisak svojom igrom, ali je širom auditorijumu prikazao i svoju čuvenu čiroki frizuru. On održava stil ozbiljnog opasnog momka brijajući glavu sa strane i ostavljajući znatno dužu kosu na vrhu glave koju pažljivo oblikuje gelom.

 

BOLJE REŠENJE: Hamšik bi trebalo da pita frizera da završi svoj posao i da ošiša celu glavu ostavljajući na vrhu glave za stepen ili dva dužu kosu.

Stil na dodeli Zlatne lopte: 5 stvari koje su nam privukle pažnju

DIMITRI TORBINSKI, RUSIJA

Frizura ovog ruskog veznog igrača izgleda gore čak i od igara njegove reprezentacije. Ova frizura je potpuni fijasko – predugačka sa strane i s dugim ravnim šiškama.

 

REŠENJE: Budući da je njegov oblik lica proporcionalan, trebalo bi da podigne i skloni šiške sa čela ka vrhu glave oblikujući prirodni izgled.

MARUAN FELAINI, BELGIJA

Popularni Fela je svoju legendarnu afro frizuru pre početka prvenstva osvežio plavom nijansom. Mnogima je prva asocijacija kad ga ugledaju lik iz popularne serije “Simpsonovi”- pomoćnika Boba.

 

REŠENJE: Ukoliko već voli afro frizuru, trebalo bi je svesti na mnogo manje volumena.

ARON GUNARSON, ISLAND

Islanđani su svojim igrama, ali i pojavom osvojili srca brojnih ljubitelja sporta. Duge riđe brade, brojne tetovaže i hrabar stil igre su postale zaštitni znak najmanje fudbalske nacije koja je ikada učestvovala na Evropskom prvenstvu.

Njihov kapiten Aron Gunarson se uklapa u taj šablon. Njegova frizura je sasvim ok, ali se prevelika brada jednostavno ne uklapa i kvari izgled njegovog lica.

 

REŠENJE: Skratiti bradu na razumnu dužinu ili je obrijati celu.

Pročitajte i  Kada i kako se koristi serum za kosu

Pogledajte i 4 muške frizure koje nikad neće izaći iz mode

STEFAN EL ŠARAVI, ITALIJA

Iako mladi napadač nije igrao previše na ovogodišnjem prvenstvu, njegova pojava i već poznata frizura su bili dovoljan razlog da se nađe na ovoj listi. Njegova kosa na vrhu glave je ogromna, a sa strane potpuno obrijana, što sveukupno pruža negativan utisak.

 

REŠENJE: Smanjiti volumen i skratiti kosu na vrhu glave. I imati na umu da kosa nikada ne treba da bude duža na zadnjem delu glave u odnosu na prednji deo glave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *