5 detalja koje će vas izdvojiti od ostalih muškaraca i privući joj pažnju - Men`s Health

5 detalja koje će vas izdvojiti od ostalih muškaraca i privući joj pažnju

MUŠKA TORBA

Ukoliko ste zaposlen muškarac verovatno sa sobom nosite ključeve, novčanik, naočare za sunce i telefon ili tablet. Sav taj prtljag nije baš estetski lepo strpati u džepove. Upravo zato poznati stilista Adam Šemberg savetuje da svaki muškarac obavezno mora da ima klasičnu kvalitetnu torbu, koju će koristiti bez obzira da li ide na put, u teretanu ili na posao.

Moda: Kako da kombinujete aksesoare

CVET NA REVERU

Ako želite da dodate neki detalj na vaš sako, postavite ga da približno bude u ravni očiju ljudi koji vas posmatraju. Jedan detalj koji momentalno pokazuje vašu ličnost i stil su cvetovi na reveru. Ovaj neobičan aksesoar lepo stoji na klasičnim odelima, jer ublažuje njihovu formalnost, ali može se nositi i na potpuno ležernim komadima, poput havajskih košulja.

Pogledajte i 10 stilskih saveta Džonija Depa

PERTLE U BOJI

Ako imate dres kod u vašoj firmi i morate da nosite klasične cipele, probajte da budete malo hrabri i eksperimentišite sa bojama čarapa ili pertli. Standardne neutralne boje pertli zamenite krajne neočekivanim nijansama i tako ćete dati neobičan vibe klasičnim oksford cipelama. Unesite dozu zabave u vaš letnji stil, to je sasvim dozvoljeno.

Muški satovi koji će se nositi u 2016. godini

MUŠKI NAKIT

Prvo pravilo u izboru muškog nakita glasi: srebro ili zlato. Ljudima koji imaju svetliji ten, preporučuje se da biraju nakit od lakih metala kao što su platina i srebro. Toplim i bronzanim tonovima kože najbolje pristaje nakit od bakra, mesinga i zlata. Pronađite svoj stil nakita i izbegavajte miksovanje različitih tipova nakita. U trendu je vintidž nakit kao i letnja izdanja wrap narukvica. Što se tiče prstenja preporučuje se meksički stil, koji će vam dati mačo stil.

Pročitajte i  Moda: 5 stvari koje treba da naučimo od Francuza

MASKA ZA TELEFON

Ovo bi se teško moglo nazvati modnim dodatkom, ali sasvim sigurno je da izbor maske za telefon unapređuje stil svakog muškarca. Maske od laganog drveta su veoma popularne, jer daju pomalo rustičan izled gedžetima koji su uglavnom u neutralnim nijansama.

Pored drvenih maski, popularne su i one od kože i flanela u karo dizajnu. Probajte sa nekom od ovih opcija i sasvim sigurno ćete nadograditi svoj modni stil.

Otkrijte i Kako da izaberete naočare za sunce

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *