Šta vaša brada govori o vama? - Men`s Health

Šta vaša brada govori o vama?

BRKOVI

To je izgled koji svi dobro poznajemo, a koji se ponovo vratio kao trend u poslednjih nekoliko godina. Nošenjem urednih brkova poručujemo svetu oko sebe da smo osoba slobodnog duha, pa čak i ako postoje uvrežena mišljenja da sitni brkovi predstavljaju osobu nesigurne seksualnosti.

Pogledajte i Ključ prijatnog brijanja

 

A photo posted by @macklemore onMay 28, 2016 at 11:59am PDT

CHINSTRAP BRADA

Ova brada je poznata i pod nazivom Linkoln brada i prostire se duž vilice i lica. Većina ljudi ih povezuje sa određenim etničkim grupama koje ih nose, međutim daju punoću izgledu, pogotovo muškarcima koji imaju uže lice.

 

A photo posted by Chris Daughtry (@chrisdaughtry) onMay 24, 2016 at 12:40pm PDT

NEUREDNA BRADA KOJA OBUHVATA I VRAT

Dobro održava kratka brada, koja obuhvata i vrat, ujedno je i najpopularnija brada kod muškaraca, jer pristaje gotovo svim muškarcima. Osim toga, pripadnice lepšeg pola preferiraju ovaj izgled. 

Saznajte Kako pustiti gušću bradu

 

A photo posted by Tom Hardy (@thomashardy_) onJul 10, 2013 at 11:09am PDT

PUNA BRADA

Puna brada je u poslednje vreme postala zaštitni znak hipsterske kulture. Vrlo je popularna i među holivudskim glumcima kao što su Kris Hemsfort i Kristijan Bejl. Dlačice zulufa i duž vilice bi trebalo da budu blago skraćene, a ostatak duži.

 

A photo posted by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) onApr 14, 2016 at 9:19pm PDT

KOZJA BRADICA

Ovaj model brade koji formira oblik sidra prostire se od polovine podbratka do predela brkova bio je posebno popularan tokom sredine 90-ih godina. Na zapadu je popularna kod farmera, ali su je nosile i brojne poznate ličnosti, uključujući i Breda Pita. Vrlo je važno naglasiti da brada mora redovno da se oblikuje trimerom kako ne bi izgubila svoje konture.

Pročitajte i  Modni trendovi od kojih se ove godine nećemo oprostiti

Otkrijte i 5 razloga da uradite tetovažu

VELIKA BRADA

Nije čest slučaj, ali i velike brade nalik onim pustinjačkim se mogu prepoznati kao trend. Zbog ogromne količine vlasi nije previše praktična, ali dajemo veliki plus za hrabrost svim muškarcima koji ih nose. Popularna je pre svega kod sportista, a već decenijama je neizostavan deo kulture kod profesionalnih hokejaša i igrača američkog fudbala. Preporučuje se muškarcima snažne telesne građe.

 

A photo posted by Andrew Luck (@andrewluck_colts) onFeb 20, 2014 at 6:54pm PST

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *