4 modna saveta za visoke muškarce - Men`s Health

4 modna saveta za visoke muškarce

Iako će svaka devojka nesumnjivo pre primetiti visoke muškarce, neke stvari u svakodnevnom životu, poput izbora garderobe su im dosta otežani.  

Muškarci izdužene figure teže pronalaze odeću koja će im skladno pristajati i u kojoj će izgledati stilizovano. Sve te modne greške se mogu izbeći uz nekoliko saveta koje, ukoliko ste visok muškarac, trebate slediti.

Saveti niskog muškarca: 8 načina da izdužite figuru

ODELA

Kada govorimo o izboru krojenih odela, visoki muškarci treba da izbegavaju odela sa pregustim materijalima. Veštački materijali koji imaju tendenciju da se naboraju loše utiču na proporcije tela kod visokih ljudi. Poželjno je da naglasite oblik svog tela umesto da ga krijete u preširokim odelima sa predugačkim rukavima i nogavicama. Vodite računa i o dužini ramena na odelu, odnosno da ne budu preuska ili preširoka.

PRAVILO DVA DUGMETA

Odela sa dvorednim nizom dugmića dobro stoje na visokim muškarcima, ali ponekad mogu da navedu muškarca da pogreši u odabiru. Zato su se sakoi sa dva dugmeta pokazali kao najbolja opcija, jer bolje pristaju uz telo i ističu širinu vaših ramena.

Modni saveti i 9 saveta da pripremite svoj ormar za leto

PRUGE

Visoki muškarci spadaju u grupu ljudi koja bez problema može nositi horizontalne pruge na svojoj odeći bez bojazni da će njihovu siluetu tela vizuelno proširiti, a samim tim i skratiti.

Horizontalne pruge su korisne ukoliko želite da prekinete vertikalnu liniju tela, što se posebno savetuje muškarcima, koji su visoki iznad proseka. 

DUGAČKI GORNJI DELOVI ODEĆE

Dugački mantili i kaputi su još jedna stvar koja izgleda dobro na visokim muškarcima. Zbog svoje dužine oni prave liniju između vaših ramena, kukova i kolena što će pomoći u stvaranju balansa u proporcijama vašeg tela. Duži komadi odeće se generalno preporučuju ljudima sa dužim nogama i izdužene figure.

Pročitajte i  Leptir-mašne: Sve što niste znali o njima

Otkrijte i 12 modnih trendova koji će dominirati ovog leta

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *