10 odevnih komada koje devojke vole na muškarcima - Men`s Health

10 odevnih komada koje devojke vole na muškarcima

Budući da je izbor muške garderobe i aksesoara postao veliki, lako je upasti u zamku i odabrati pogrešni komad. Stoga je Askmen sastavio listu od 10 modnih komada, koje devojke žele da nosite i koje treba da imate u svom garderoberu.

BELA KOŠULJA ZA SVAKI DAN

Uvek je najsigurnija varijanta da se držite klasičnih odevnih komada. Košulje sa prugama i printovima mogu biti zabavne sa vremena na vreme, mogu pokazati vašu avanturističku stranu, ali nisu za svaku priliku.

Pronađite nijanse koje vam odgovaraju i držite se jednobojnih modela, poput klasične bele košulje koju svaki muškarac treba da ima u svom ormaru.

Poznate dame otkrivaju: Ovako se (ne) oblači savršen muškarac!

TEKSAS KOŠULJA

Vanvremenski komad koji je poželjan u svako doba godine i koji svakom muškarcu daje dozu mačo stila.

ČELSI ČIZME

Bez obzira da li preferirate uglađeni ili pomalo divlji stil, morate da imate bar jedan par kožnih čizmi. Tu se pre svega izdvajaju čelsi čizme, kao i klasične martinke koje će vam dati malo drugačiji izgled izgled.

CIPELE

Elegantne cipele su neizostavne u cipelarniju pravog stilizovanog mušakrca. Uvek su najsigurniji izbor minimalistički modeli, poput popularnih derbi modela sa drvenim đonom ili prevrnutom kožom koje možete naći u najširem spektru boja.

ANTILOP JAKNA

Muški mantili i jakne su osnovna tačka u kojoj možemo ocenjivati stil jednog muškarca. Zbog svoje praktičnosti, antilop jakne su komad koji će vam biti prijatelj u svakoj prilici.

Otkrijte i Evo šta devojke žele da na nama vide u teretani

NAOČARE ZA SUNCE

Loš izbor naočara za sunce može upropastiti izgled i najstilizovanijeg muškarca. Ovog leta su u trendu klasični modeli avijatorskih naočara sa kožnim detaljima i originalni model kornjača.

SAT

Pročitajte i  Pojačajte muziku, pojačaćete trening

Satovi bez dileme veoma utiču na ukupan izgled svake muškarca. Muškarcima kvalitetan sat predstavlja isto ono što i ženama predstavljaja izbor svakodnevne torbe.

Ovaj važan detalj može biti vrlo skup, pa zato mnogi ljudi kupuju samo jedan kvalitetan komad koji će nositi svakodnevno. U poslednje vreme kao trend su se nametnuli minimalistički modeli koji će vam dati umetnički i avangardni izgled.

PATIKE

Postoje patike za vežbanje, a postoje i one šminkerske koje unapređuju stil. Patike koje su dizajnirane za fitnes i koje su napravljene od najsavremenijih materijala postale su modni hit kao malo koja stvar u prošlosti.

USKI DŽINS

Odbacite preširoke i demode farmerke i nabavite one sa uskim nogavicama od blago ispranog džinsa. Skinny i slim fit modeli su ono što vam treba.

Saznajte i 10 odevnih komada koje žene žele da bacite što pre

MUŠKA TORBA

Pređite preko uvreženih mišljenja da torbe nisu za muškarce. Korisne su za posao kao i da ponesete ćebe i bocu vina kad idete na piknik. Rančevi, aktentašne, velike kožne torbe – postoji pregršt opcija, a na vama je da odaberete onu koja najviše odgovara vašem stilu.

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *