#Style: 5 fenomenalnih načina da nosite šorts ovog leta - Men`s Health

#Style: 5 fenomenalnih načina da nosite šorts ovog leta

TEKSAS ŠORTS + MAJICA + DŽEMPER

Teksas šorts je veoma popularan i lako se kombinuje sa drugim stvarima, ali ako ne želite da vaša odevna kombinacija bude potpuni promašaj, morate da vodite računa da šorts ne bude prekratak ili predugačak.  

Takođe, nije poželjno da teksas šortsevi budu preuski, već da budu skladno skrojeni tako da dužina bude nekoliko centimetara iznad kolena. Kombinujte ih sa jednobojnim majicama, a kao treći element dodajte lagani letnji džemper, koji će vam dati ležerni romantičarski izgled. Nikad nemojte nositi teksas šorts sa japankama, već ga kombunujte sa obućom od antilopa i kože.

Saznajte i Kakvu obuću zahtevaju muške bermude i šortsevi

PAMUČNI ŠORTS + MAJICA + BOMBER JAKNA

Pre samo nekoliko godina nošenje pamučnih šortseva van treninga smatralo se definicijom modnog neukusa. Danas su se stvari promenile, a sportski komadi su postali neizostavan deo mode. Najbitnija stvar kod pamučnih šortseva je minimalizam, odnosno odsustvo velikih natpisa i oznaka određenih brendova. Najidealnije boje su bela, crna, siva ili teget. Možete ih nositi sa pamučnim majicama, bomber jaknama ili luksuznim izdanijima dukseva sa kapuljačama.

CHINO ŠORTS + PRUGASTA MAJICA + BLEJZER

Nošenje chino šortsa je jednostavan put do dobitne modne kombinaciju, osim ukoliko ne pogrešite prilikom odabira dužine i širine samog šortsa.

Što se tiče kolorita, najbolji izbor su teget, bela i boja peska. Sa druge strane, ako volite izazovnije boje birajte pink ili kobalt plavu nijansu. Kao i svakog leta kada se mornarski stil vrati u modu, uz chino šorts obucite prugastu teget, belu majicu i teget blejzer. Uz ovaj stil najbolje će vam pristajati mokasine.

Otkrijte i U kojim situacijama je (ne)prikladno nositi šorts?

KROJENI ŠORTS + MAJICA + BLEJZER

Pročitajte i  Funkcionalni trening za grudi

Ovi klasični modeli kratkih pantalona namenjeni su pre svega za poslovne prilike, naravno u kompanijama u kojima je to dozvoljeno. Kod ovog stila je važno da materijali bermuda budu komplementarni sa materijalima sakoa koje nosite.

Dakle, potrebno je izabrati formalnije vrste materijala poput pamuka, lana i kombinacije pamuka i satena. Da biste razbili monotoniju, sve kombinujte sa elegantnim belim patikama.

ŠORTS SA PRINTOM + PRSLUK

Šortsevi sa printom mogu se naći u dva oblika: jaki i napadni i sa druge strane oni sa umerenijim bojama i šarama. Važnija stvar kod nošenja šarenih šortseva su komadi koje kombinujete sa njima.

Saznajte i Kako da nosite šorts na posao?

Što se tiče printa možete izabrati floralne motive, pruge ili modernije geometrijske oblike. Vodite računa da ostale stvari budu jednobojne kako bi se lepo iskombinovale sa šortsem.

Omiljeni šorts sa printom iskombinujte sa jednobojnom majicom ili prslukom, a onda dodajte još jedan sloj u vidu prevelike košulje ili lagane teksas jakne.

Da biste upotpunili ovaj izgled važno je imati zanimljiv aksesoar poput letnjih narukvica.

Pročitajte i Kako iskombinovati šorts sa obućom?

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *