Kapa kao prolećni aksesoar? Jedino ukoliko znate sledeća 3 pravila! - Men`s Health

Kapa kao prolećni aksesoar? Jedino ukoliko znate sledeća 3 pravila!

Nošenje beanie kape tokom toplijih prolećnih dana je moguće samo pod određenim okolnostima. Muškarci često prave grešku, pa ih nose u neadekvatnim prilikama. Međutim, postoje tri pravila koja morate poštovati ukoliko ne želite da ispadnete smešni u društvu, piše GQ.

Savršen stil za prolećne dane: 7 modnih saveta Dejvida Bekama

NE NOSITE IH U SVIM PRILIKAMA

Sasvim je prikladno da beanie kape nosite u teretani, na aerodromu ili dok šetate psa u jutarnjim časovima. Sa druge strane, kape nikako ne bi trebalo da nosite na posao, venčanje ili neku svečanu večeru.

PRAVILNO UKLAPANJE SA DRUGIM KOMADIMA

Par dobrih chino pantalona u kombinaciji sa majicom ili baggy šorts uklopljen sa tankim džemperom su idealni komadi uz koje će beanie kapa izgledati adekvatno i nepogrešivo. S druge strane, ukoliko nosite majice na bretele ili bermude, kape su detalj koji je potpuno nepotreban.

Proleće/leto 2016: 4 ključna aksesoara za svakog muškarca!

IZABERITE „PROLEĆNI“ MATERIJAL KAPE

Debele pletene kape sa kićankom na glavi su sasvim pogrešan izbor po lepom sunčanom vremenu. Držite se neutralnih boja i izbegavajte debele tkanine i birajte one modele koji nemaju preklop. Kape od mekanih tkanina u kojima ima elastina će lepo pratiti siluetu vaše glave i dati vam autentičan izgled.

D.R.

 

 

Pročitajte i  Čelzi čizme za zimu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *