4 modela džinsa koji će dominirati ovog leta - Men`s Health

4 modela džinsa koji će dominirati ovog leta

Ove sezone u modi su svežija izdanja farmerki, u svetlijim nijansama i od lakših materijala. U trendu su i širi modeli koji dozvoljavaju koži noge da lakše diše. Ovo su neki od najpopularnijih modela za letnje dane.

BELI DŽINS

Bele farmerke su jako dobre za letnje dane: vrlo su praktične i lako se kombinuju sa svim stvarima iz vašeg ormara. Ali za razliku od crnog džinsa koji absorbuje sunčanu energiju, onaj beli odbija svetlost.

Beli džins: 4 saveta za kombinovanje

Morska estetika je vrlo poželjna ove sezone, a ona podrazumeva bele pantalone, espadrile i mornarske majice.

POCEPANI DŽINS

Možemo reći da je jedan od najzaslužnijih za popularnost pocepanog džinsa reper Kanje Vest. Ovaj model džinsa će pomoći vašoj koži da diže, ali budite oprezni sa dužinama proreza. Držite se standardnih pocepanih farmerki sa prorezima oko kolena i džepova.

Denim zakon: 5 načina da uvek izgledate savršeno u džinsu

ŠIROKI DŽINS

S dolaskom lepog vremena, uske farmerke konačno možete odložiti. Iako su popularne i ističu liniju, neće vam biti saveznik u vreme letnjih meseci. Upravo zato, brojni modni dizajneri su predstavili kolekcije džinsa ša širokim nogavicama, koji ne narušavaju siluetu muškarca koji ih nosi.

LAGANI MATERIJALI SA ELASTINOM

Farmerke od debelog džinsa je nešto što vam nikako ne treba po toplom vremenu. Uz njih ćete se samo dodatno znojiti. Umesto njih, birajte isprani džins od mekanog teksasa koji sadrži elastin.

I Paf Dedi ume da pogreši: Ovo je primer kako se ne nosi pocepani džins

Što je džins manje krut, to će vam biti prijatnije da ga nosite, a možete ga nositi sa majicama i belim patikama.

D.R.

Pročitajte i  Izgledajte dobro u teretani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *