Majstor stilskih transformacija: Kako da iskopirate stil Toma Hardija? - Men`s Health

Majstor stilskih transformacija: Kako da iskopirate stil Toma Hardija?

Tom Hardi je najbolji primer čoveka koji odaje utisak svadljivog Britanca dobrog izgleda. Poreklom iz Londona, tihi i umereni otac nije oduvek bio rezervisana holivudska zvezda koju poznajemo danas.

Nakon mladalačkih problema sa alkoholom i psihoaktivnim supstancama, glumac je krenuo na rehabilitaciju i ujedno se ozbiljnije posvetio glumi što će mu kasnije omogućiti uloge u kultnim filmovima kao što su Pad crnog jastreba, Betmen i Povratnik u kome je glumio sa Leonardom Dikapriom.

Pogledajte i Kako je Tom Hardi postao MH legenda?

Njegov trenutni stil oblačenja predstavlja posebnu enigmu. U njemu se sudaraju izgled britanskog plemića i njegova sirova fizička spoljašnost i ponašanje. Na izvestan način, Hardi je izumeo poseban stil koji se može smatrati izuzetno funkcionalnim, a često i vrlo elegantnim, piše sajt D’ Marge.

Hardijev stil uvek je usklađen sa konkretnom situacijom. Dok u okolnostima dosadne svakodnevice on odaje utisak nezainteresovanosti i nonšalantnosti, u svečanim prilikama se njegov stil i izgled potpuno transformišu, ali ostavljaju podjednako dobar utisak.

Saznajte i 6 stvari koje niste znali o Tomu Hardiju

TRODELNO ODELO

Ključne Hardijeve odevne kombinacije sastavljene su uvek iz tri dela, podrazumevaju odelo i pantalone tamnih nijansi, najčešće sivih i rezervisane su za svečane prilike. U takvim okolnostima, iz Hardija isijava britanski šarm koji glumac nosi sa posebnim ponosom.

Vidite i Kako je Tom Hardi postao Pobesneli Maks

KLASIČAN STIL LOŠEG MOMKA

Međutim, već na after partiju, pojaviće se Tom Hardi kao loš momak misterioznog izgleda kojim privlači obožavateljke. Tada ćete Hardija videti u elegantnom prsluku na zakopčavanje ili plavom kardiganu uz uvek zanimljive detalje poput džepnog sata koji je uvek sjajno usklađen sa ostalim komadima odeće.

CASUAL STIL

Na kraju, tu je i Tom Hardi, „čovek svakodnevice“ u majici, sportskoj jakni, farmerkama i patikama koje deluju izuzetno skladno i odaju utisak opuštenosti. Može se desiti da u toku slobodnih dana sretnemo i Hardija bajkera sa običnom, belom majicom sa diskretnom šarom (i bez logoa brendova) ili čak marinca koji je tek izašao iz teretane sa pantalonama sa mnogo džepova, kačketom i velikom torbom preko ramena.

Pročitajte i  4 načina da nosite cvetni print ovog leta

Tom Hardi: Ovo su moje tri najvažnije životne lekcije

Svojim čestim, neobičnim i uvek iznova uspešnim transformacijama, Tom Hardi je više od bilo koga zaslužio da ga zovemo Svestrani Britanac!

 

 

 

 

 

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *