KAN 2016:10 stilskih lekcija najbolje i najgore obučenih frajera! - Men`s Health

KAN 2016:10 stilskih lekcija najbolje i najgore obučenih frajera!

Najpoznatije svetske zvezde okupile su se nedavno na Francuskoj Rivijeri kako bi prisustvovale ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu. Neki od njih su nas oduševili svojim odevnim kombinacijama, dok drugima to ipak nije pošlo za rukom.

Portal Esquire izdvojio je najbolje i najgore obučene frajere ovogodišnjeg Filmskog festivala u Kanu. 

JEDNOSTAVNOST JE KLJUČ SAVRŠENE ODEVNE KOMBINACIJE

Odevnu kombinaciju Džastina Timberlejka na Festivalu u Kanu, idealno opisuje jedna jedina reč – sklad! Crno odelo sa sjajno ukomponovanim belim detaljima, izgledalo je izuzetno elegantno i skladno. Na glumcu je sve bilo u savršenim proporcijama, od širine revera, preko dužine kragne pa sve do veličine leptir mašne koja se savršeno uklapa sa belom košuljom.

 

JEDAN DETALJ MOŽE DA UPROPASTI CELU KOMBINACIJU

Suprotnost Džastinu Timberlejku u pogledu sklada i proporcionalnosti na festivalu je predstavljao glumac Gregori Fitusi. Zvezda Beovulfa, takođe je izabrala odelo na kome se skladno smenjuju crni i beli detalji. Jedan detalj je ipak upropastio ipak čitavu koncepciju. Mala i tanka leptir mašna nikako se nije uklopila sa znatno širim reverima i pogoršala je ukupan utisak.

Pogledajte i Urbani njujorški look: Kako da iskopirate stil Džastina Teroa?

AKO VOLITE DA NOSITE PANTALONE I BLEJZER, BUDITE OPREZNI PRILIKOM IZBORA PANTALONA

Rasel Krou je već samom pojavom izazvao ogromno oduševljenje. Ipak, njegovu odevnu kombinaciju ne možemo okarakterisati kao jednako uspešnu. Iako je sivkasti sako imao veliki potencijal, isprane i loše uklopljene pantalone izgledale su potpuno neprikladno. Savet koji proističe iz njegove odevne kombinacije: kada želite da nosite pantalone i blejzer, tamne i uske farmerke su najbolji način da se izbegne slična greška.

 

VEROVATNO NAJGORI MODNI PROMAŠAJ OVOGODIŠNJEG FESTIVALA

Robert De Niro izgledao je u Kanu kao da je zaboravio kojim povodom je došao. Potpuno opušten stajling sa širokim farmerkama i neskladnim, crnim sakoom upotpunili su jedan od najvećih stilskih promašaja sa ovogodišnjeg festivala.

Pročitajte i  10 filmova iz 2015. koje ćemo sigurno opet gledati

UČITE NA PRIPREMU RAJANA GOSLINA: KAKO DA BUDETE ELEGANTNI BEZ ODELA?

Rajan Gosling pojavio se u vrlo zanimljivom i smelom izdanju. Beli sako i košulja, savršeno se uklapaju, ali tamnoplave pantalone i mašna deluju još interesantije. Možda i najbolji savet kako izaći iz klasičnog šablona tamnih odela i pritom ostati izuzetno elegantan.

Vidite i Savršen stil za prolećne dane: 7 modnih saveta Dejvida Bekama

PRUGE SU UVEK U MODI

Svetloplavo odelo sa prugama koje je obukao Edgar Ramirez ne bi izgledalo preterano prirodno nigde osim na Francuskoj Rivijeri. Ovde se ono ipak, sjajno uklopilo u okolinu. Jednostavno govoreći, savršeno odgovara konkretnoj prigodi.

SVEDENA KOMBINACIJA KRISA PAJNA

Kris Pajn krenuo je za Ramirezovim primerom. Potpuno prigodno i skladno izgledala je njegova kombinacija – sako i pantalone sa sivom teksturom i diskretnom belom košuljom. Pun pogodak!

CASUAL I MODERNO NA CRVENOM TEPIHU

Muzičar i glumac Ašer, pokazao je kako se obući potpuno opušteno i pritom izgledati sjajno, čak i u Kanu! Bela košulja i patike, sjajno su se uklopile sa svetlim farmerkama. Kad se boje uklope, pola posla je već završeno!

 

Pročitajte i Stil tajnog agenta: 6 modnih saveta Džejmsa Bonda

PANTALONE MORAJU DA VAM SAVRŠENO PRISTAJU

Džordž Kluni nije u potpunosti opravdao svoju stilsku reputaciju u Kanu. Klasično odelo izgledalo bi vrlo fino da mu pantalone nisu bile preširoke i preduge. Na ovaj način, glumac je izgledao znatno niže nego obično što nikada nije ugodno.

Klasična crno-bela kombinacija slična kao kod Džastina Timberlejka, ali ipak donekle svečanija, izgledala je sjajno na Kolinu Firtu. Ipak, pantalone su bile za nijansu duže nego što je potrebno.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *