Nega muškarca: 9 grešaka koje će odbiti svaku devojku! - Men`s Health

Nega muškarca: 9 grešaka koje će odbiti svaku devojku!

Bilo bi idealno kada bismo mogli samo da nanesemo dezodorans ili parfem i time rešimo pitanje higijene. Nažalost, stvari nisu tako jednostavne, a kod nekih žena nije ni potrebno, jer neke pripadnice lepšeg pola više vole da osete prirodni miris feromona koji će nas izdvojiti u odnosu na većinu i učiniti da budemo njeni.

To nikako ne znači da ne treba da stavljamo dezodorans, već da higijenu treba da podignemo na viši nivo.

Anketa sprovedena na portalu Askmen u kojoj su učestvovale će vam otkriti šta žene zaista žele kada je higijena muškaraca u pitanju: 

Pročitajte i Intimna higijena: Evo šta morate da imate na umu

DOBRI PRIMERI

„Obožavam prirodan miris muškarca, ali najbitnije mi je da muškarac redovno pere kosu i vodi računa o njoj“, rekla je Margo (31).

„Što se mene tiče ne mora ni dezodorans da stavlja, naravno ukoliko se svaki dan tušira i vodi računa o oralnoj higijeni“, rekla je Lisbet (30).

„Meni je bitno da muškarac lepo miriše. Neću se buniti ako se oznoji, svima se dešava, ali bolje je da vodi računa o tome“, rekla je Megan (25).

LOŠI PRIMERI

„Ako nešto može da me odbije na tipu onda je to crnilo i prljavština ispod noktiju“, rekla je Maksi (28).

„Jedna od ružnijih stvari koja definitivno kvari opšti utisak su izgrickani nokti. Muškarci koji grickaju nokte deluju prljavo“, rekla je Ana (28).

„Za mene je oralna higijena na prvom mestu. Ima li išta gore od toga da vam se frajer nasmeje, a vi mu vidite ostatke hrane na zubima? O zadahu neću ni da pričam“, rekla je Džesika (32)

Pročitajte i  ITALIJANSKA OBUĆA ZA SVAKU PRILIKU NA SNIŽENJU: Kvalitet, udobnost i 100 odsto prirodna koža koja nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Pročitajte i Gljivične infekcije stopala – „atletsko stopalo”

„Lepo je to kada muškarci vode računa o sebi, ali preterano nanošenje kolonjske vode ume baš da pokvari prvi utisak“, rekla je Maksi (26).

BAŠ, BAŠ LOŠI PRIMERI

„Moja poruka svim muškarcima je da pedikir nije samo za žene. Bez obzira na izgled, ako mu stopala i nokti nisu uredni sve ostalo pada u vodu“, rekla je Lizbet (30).

„Niko ne kaže da muškarci treba da se depiliraju, ali barem neka čupaju te grozne dlake iz ušiju“, rekla je Margo (31).

Pročitajte i 6 osobina koje vas udaljavaju od žena

„Znam da preterano znojenje stopala ume da bude posledica loše obuće, ali je i stvar higijene. Uostalom neka pođu od sebe – da li bi voleli da devojci noge neprijatno mirišu?“, rekla je Magnolija (30).

KADA IM JE SVEJEDNO

„Meni ne smeta kada momak gricka nokte, jer i ja to radim. Sve dok je čist i lepo miriše meni je svejedno“, rekla je Sara (32)

„Mislim da nije smak sveta ako se muškarac malo oseća na znoj, svima se to ponekad desi. Bitno je samo da generalno vodi računa o sebi“, rekla je Danijela (25).

Pročitajte i 7 tajni za dobro zdravlje koje treba da ukradete od žena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *