5 frizura koje će dominirati ovog proleća - Men`s Health

5 frizura koje će dominirati ovog proleća

DIVLJI TALASI (DŽON KORTAHARENA)

Ovog proleća je u trendu razbarušena, neuredna i divlja frizura, pa vam savetujemo da odustanete od zakazanog šišanja. Ukoliko je kontrast između dužine kose sa strane i sa vrha glave veći, dobićete na dramatičnosti frizure.

Saznajte i Kako napraviti savršenu kuif frizuru? (VIDEO)

Ovakvu frizuru je veoma lako napraviti, a sve što treba da uradite jeste da prirodno osušite svoju kosu, a da potom nanesete vosak ili gel i da se poigrate stilizacijom i oblikovanjem željene frizure.

MODIFIKOVANA CEZAR FRIZURA (OLI ALEKSENDER)

Ova neobična frizura je već dugo popularna na modnim revijama, a sada pristiže i na gradske ulice. Cezar frizura iziskuje malo dužu kosu na vrhu glave, kako bi se lakše mogla oblikovati tokom šišanja, a dužina vaših šiški bi trebalo da se nalazi na pola puta između vrha čela i obrva. Stilizaciju frizure upotpunite pastom za kosu.

Saznajte i 11 prolećnih komada koje morate da imate

Modifikovani oblik cezar frizure najbolje muškarcima koji imaju izražene jagodične i vilične kosti. Kratka brada u kombinaciji sa ovom frizurom daće vam upečatljiv izgled.

TEKSTURISANA CROP FRIZURA (TOM HARDI)

Ovaj klasičan stil muške frizure je veoma popularan i lak za održavanje. Kosu ošišajte kraće sa strane i ostavite malo dužu na vrhu. Uz pomoć gela kosu oblikujte ka pozadi. Krop frizura se posebno preporučuje muškarcima koji imaju četvrtasto lice, a naročito ako imate retku kosu, jer ćete u tom slučaju postići efekat bujnije kose.

Otkrijte i 4 muške frizure koje nikad neće izaći iz mode

FRIZURA SREDNJE DUŽINE (EJDAN TARNER)

Kada vam kosa poraste najbolja opcija je da je usmeravate unazad i iza uha. Potrebno je neko vreme da se naviknete na bockanje kose, ali nakon nekog vremena će se kosa prirodno oblikovati. Ovaj tip frizure je teško održavati ukoliko imate prirodno kovrdžavu kosu.

Pročitajte i  Lice kao sa naslovnice

Kosu dobro osušite peškirom, jer ćete tako stvoriti dodatni volumen i oblik frizure, a potom nanesite proizvode za kosu na bazi vode i postići ćete muževan i seksi izgled. 

Proleće/leto 2016: 4 ključna aksesoara za svakog muškarca!

DUGA KOSA (KIT HARINGTON)

Svi muškarci koji imaju dugu kosu će apsolutno dominirati ovog proleća, jer su duge muške frizure poput Džona Snoua iz serije Igra prestola potpuni hit. Međutim, mnogi muškarci prave grešku i misle da za ovu frizuru nije potrebno mnogo truda. 

Šamponi i regeneratori su veoma važni za održavanje duge kose, a ne zaboravite da je perete svaki drugi dan pogotovo ukoliko ste fizički aktivni. Ukoliko želite kovrdžavu kosu koristite specijalizovane preparate za takvu vrstu kose. 

Savršen stil za prolećne dane: 7 modnih saveta Dejvida Bekama

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *