Oskar 2016: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu - Men`s Health

Oskar 2016: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu

Noć Leovog trijumfa i glamuroznih kreacija: Najbolja red carpet izdanja 88. Oskara!

EDI REDMEJN

 

Popularni glumac je definitivno jedan od najstilizovanijih glumaca današnjice. Iako mu je izmakao Oskar za najbolju mušku ulogu u filmu „Dankinja“, britanski glumac je osvojio sve simpatije modnih eksperata na crvenom tepihu.

Ovog puta se odlučio za klasičan crni smoking u kombinaciji sa belom košuljom i crnom leptir mašnom. Ovom odevnom kombinacijom je posebno istakao svoju mršavu figuru, a poseban pečat je ostavio sakoom i cipelama od somota.

DŽARED LETO

 

Džared Leto ni ovog puta nije zanemario svoju sklonost ka eksperimentisanju u svetu mode. Crvenim tepihom je prošetao u crnom odelu, koje je iskombinovao sa crnom košuljom. Siluetu malo dužeg sakoa je naglasio crvenim linijama na ivicama. Važnost aksesoara je istakao crvenom leptir mašnom u obliku cveta, kao i interesatnim cipelama od somota sa zanimljivim belim detaljima.

FAREL VILIJAMS

 

Jedan od najbolje stilizovanih muškaraca na svetu i tvorac jednog od najslušanijeg muzičkog hita “Happy”se na dodeli Oskara pojavio u klasičnom odelu, koje je iskombinovao sa belom košuljom i crnom leptir mašnom.

Najbolji “muški” filmovi nagrađeni Oskarom

Ono što ovu odevnu kombinaciju čini upečatljivom jesu reveri na sakou, kao i njegov duži kroj, ali i podvrnute pantalone, koje predstavljaju hrabar modni potez. Podvrnutim pantalonama je naglasio fenomenalne klasične crne cipele.

MARK RAFALO

 

Mark Rafalo je svojom odevnim kombinacijom razrušio tabu da crna i teget boja nikako ne idu zajedno. Premda mu je izmakla zlatna statua za ulogu u filmu „Spotlight“, popularni glumac je zablistao na dodeli Oskara u fenomenalnoj odevnoj kombinaciji.

Ovog puta se odlučio za elegantne crne pantalone i duži teget sako sa crnim reverima. Kompletnu kombinaciju je začinio klasičnom crnom leptir mašnom i satom.

Pročitajte i  Ne propustite: Italijanska muška obuća od potpuno prirodne kože na sniženju od 20 odsto!

Oskar 2015: Da li je crna kravata otišla u istoriju?

LEONARDO DIKAPRIO

 

Ovogodišnji dobitnik Oskara u kategoriji za Najbolju mušku ulogu u filmu „Povratnik“, Leonardo Dikaprio, mogao bi da osvoji i nagradu za najstilizovanijeg muškarca na ovogodišnjoj dodeli nagrada Oskar.

Za najglamurozniju noć je odabrao klasično crno odelo savršenih proporcija, koje mu je stajalo fenomenalno i ocrtavalo njegovu top formu. Kombinaciju je začinio crnom leptir mašnom i lakovanim crnim cipelama.

Oskar 2015: Najbolje obučeni glumci

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *