4 muške frizure koje nikad neće izaći iz mode - Men`s Health

4 muške frizure koje nikad neće izaći iz mode

Bez obzira na gustinu i dužinu kose, ovo su četiri vanvremenske frizure lako se mogu ulopiti u svaki stil i pružiti vam onaj klasičan look koji pojačava utisak uz svaku kombinaciju.

SWEPT FRIZURA

Tradicionalna frizura sa kraćom kosom sa strane i dužom na vrhu je doživela pravi procvat proteklih godina!

Pogledajte Nekoliko koraka do frizure Marijana di Vaja (VIDEO)

Nova generacija uspešnih mladih muškaraca poput Džastina Timberlejka, Zeka Efrona i Adama Levina su ovoj frizuri dali novu mladost i tako je na velika vrata vratili u modu. S obzirom na to koliko je jednostavna ali i uglađena, mogu je nositi muškarci od 30 do 60 godina.

TRADICIONALNA QUIFF FRIZURA

Ovaj stil su, pre nego što se pojavio na pistama i fudbalskim terenima u poslednje vreme, popularisali Elvis Prisli i Džejms Din tokom pedesetih godina prošlog veka, a smatrala se simbolom bunta. Ova frizura podrazumeva da vam donji deo bude izbrijan dok je kosa na vrhu glave duža i zalizana unazad.

Otkrijte Savršene frizure za muškarce koji gube kosu

Od same dužine kose zavisiće i kakav ćete rezultat postići. Da bi izgled frizure bio zadovoljavajući, potrebno je naglasiti kontrast u dužini kose između donjeg i gornjeg dela glave.

ZAČEŠLjANA FRIZURA

Za one muškarce koji vole dužu kosu, ova frizura je pravi izbor. Uz ovaj izgled ćete na najbolji način kombinovati duh starih vremena i moderne trendove. Višak kose na vrhu glave dozvoljava različite mogućnosti i stilove uz par trikova i preparata za oblikovanje kose. 

VEOMA KRATKA KOSA

Pročitajte i  IMALI STE GUSTU KOSU, A ONDA JE ODJEDNOM POČELA DA SE PROREĐUJE: Na ovaj potpuno prirodan način rešićete problem

Trend koji ne prestaje još od kraja XIX veka! Novi sjaj i popularnost su joj dali, pre svih, Dejvid Bekam i Vil Smit, a popularna je zbog svoje jednostavnosti i praktičnosti.

Vrlo lako se postiže uz pomoć mašinica za šišanje tako što se kosa skraćuje izuzetno kratko sa strane i samo malo duže na vrhu glave.

Pogledajte: 4 laka koraka za fenomenalnu frizuru

Ukoliko niste skloni eksperimentisanju ovaj klasičan mačo fazon će biti idealan za vas.

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *