4 modela novčanika koje morate da imate - Men`s Health

4 modela novčanika koje morate da imate

Novčanik je jedan od najpopularnijih aksesoara kod muškaraca, jer osim upečatljivog detalja, ne možemo mu osporiti i praktičnu namenu čuvanja novca i kartica. 

Pre nego što se zaputite u potragu za savršenim novčanikom, pogledajte koje vrste novčanika postoje:

Saznajte i Kako odabrati savršen novčanik

KLASIČNI NOVČANIK

Klasični model novčanika je čvrst, veoma pouzdan i nikada ne izlazi iz mode. Napravljen je od čiste prirodne kože i pogotovo je popularan u maslinasto zelenoj boji, kao i u standardnoj crnoj i braon.

NOVČANIK ZA PUTOVANJA

Ukoliko vam je potrebno malo više prostora, veći novčanik za putovanje sa rajferšlusom je najbolje rešenje. U njemu se nalaze brojne pregrade i prorezi, pa ćete bez problema moći da smestite i novac i kartice, ali i pasoš i poneki od predmeta za ličnu higijenu. 

UGLAĐENI NOVČANIK ZA DOKUMENTA

Poznati brendovi koji proizvode novčanike ove sezone su predstavile ovaj klasičan model u malo smelijoj varijanti, najčešće u militari printu.

Pročitajte i Ključni muški aksesoari

Iako je oblik standardan, unutrašnjost novčanika je unapređena dodatnim pregradama za veću sigurnost vaših kreditnih kartica i ličnih dokumenata.

NOVČANIK ZA VIZIT KARTE

Ovaj model novčanika je nastao u Velikoj Britaniji i do sada je neprevaziđen. Jednostavan i jasnih linija zbog svoje funkcionalnosti i zahvalne unutrašnjosti je veoma popularan, posebno među poslovnim ljudima.

D.R.

Pročitajte i  Prelepa kombinacija elegantnosti i tehnologije
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *