Iskustva: Koristiti fen za kosu ili ne? - Men`s Health

Iskustva: Koristiti fen za kosu ili ne?

Stiven Pretorius, novinar časopisa “GQ”, bio je očajan zbog svoje frizure i priznao da je bio pomiren sa sudbinom da njegova frizura nikada neće izgledati kao kosa velikih holivudskih zvezda.

Međutim, dugogodišnja prijateljica mu je pomogla da zauvek promeni svoj pogleda na mušku frizuru.

15 stvari koje bi frizeri voleli da svi muškarci već znaju

“Bio je petak uveče i kasnio sam 20 minuta na piće sa starom prijateljicom. Izvinio sam se i požalio se da sam imao problema sa oblikovanjem svoje frizure i da kosa nije htela da me posluša”, kaže Pretorius.

“Da li si nekada koristio fen za kosu?”, upitala me je očigledno uznemirena. Budući da sam je pogledao šokirano, bilo joj je jasno da ne znam o čemu priča. “Pa, zašto ne? To je jedini način da oblikuješ frizuru”, rekla je ona.

#Budući da sam bio pomalo skeptičan upitao sam svog frizera šta misli o tome, a on je krajnje podržao priču moje prijateljice”, ističe Stiven. “Čak i najfinija kosa zahteva malo pomoći”.

 

Štaviše, objasnio je da je korišćenje fena jedini način da oblikujete frizuru poput onih sa crvenog tepiha.

“Mislio si da je njihova kosa prirodno tako uglađena?”, upitao ga je frizer.

“I dalje sam bio prilično skeptičan”, objašnjava, “pogotovo što sam smatrao da će topao vazduh iz fena uništiti moju kosu. Ipak, jednog dana sam rešio da isprobam fen.”

Kako da dobijete odličnu frizuru za samo jedan trenutak?

“Kako se ispostavilo, uopšte nije bilo teško”, zaključio je Stiven. “Nakon tri minuta sušenja kose fenom, moje vlasi su počele da zadobijaju izgled koji sam oduvek želeo – gustu, ali ne kovrdžavu, urednu, ali ne previše pedantnu kosu. Sušenje kose fenom je učinilo da bude još lakša za nanošenje preparata. Bio sam prilično iznenađen, ali mi je da l daje bio potreban odgovor na jedno pitanje: da li će iko primetiti razliku u mojoj frizuri?”

Pročitajte i  Da duže traje i jače miriše: Trikovi sa parfemom koje morate znati

Kada je sledećeg jutra ušao u kancelariju, kolega ga je pitao: “Frizura? Izgleda dobro. Šta više, bolje nego inače.”

“Ovaj odgovor mi je potvrdio da sam otkrio pravu stvar i od tad više nikad nisam prestao da koristim fen za kosu”, kaže ovaj novinar.

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *