Koje će se boje nositi ovog proleća i leta? - Men`s Health

Koje će se boje nositi ovog proleća i leta?

LETNJE SVETLE NIJANSE

Letnje kolekcije su inspirisane pre svega srednjim tonovima boja. Roze boja, sve nijanse koralno crvene, zelena u tonovima lubenice su neke od najpopularnijih nijansi za predstojeću sezonu. Apsolutni hit će biti i sve nijanse plave, kao i neizostavna žuta boja.

  • Boja trave: ove sezone je popularna zelena boja, pogotovo u zagasitim tonovima nalik zelenom povrću.
  • Boja limuna: jaka i intenzivna žuta je must have ovog proleća i leta, pogotovo u vidu aksesoara.

Ova boja je trenutno najveći hit u muškoj modi!

PASTELNE NIJANSE

Pastelne, nostalgične boje su neizostavan deo svih kolekcija za predstojeću sezonu proleće/leto. Tu je i sve popularnija boja kože i sleza koja će svakom muškarcu pružiti uglađen stil.

  • Boja pomorandže: narandžasta je jedna od ključnih elemenata u sezoni proleće/leto. Pogotovo je izražena u delu modne industrije koja se bavi proizvodnjom aktivne i sportske odeće koja je postala sastavni deo muške mode.
  • Siva: popularna “boja magle” je veoma funkcionalna pre svega zbog svoje neutralnosti i mogućnosti kombinovanja sa drugim komadima.

POVRATAK PRIRODI

Tendencije u pogledu očuvanja prirode oslikavaju se i u svetu mode. Boje prirode su velika inspiracija svim modnim kreatorima u sezoni ispred nas. Veliki broj kolekcija je dalo svojevrstan omaž prirodi i pejzažu u vidu boje trave i zemlje. Siva i bež su tradicionalno sigurne opcije koje daju nepogrešiv i pomalo militari izgled.

Kombinovanje boja: 3 stvari koje morate da imate na umu

  • Boja mora: sve nijanse indigo boje na najbolji način oslikavaju duh leta. Ove sezone posebno su popularne u tonalnim varijacijama. 
  • Boja viskija: crvenkasti tonovi karamele ili viskija predstavljaju najupečatljiviji kolorit koji možete izabrati za predstojeće proleće. 
  • Boja čokolade: ova pomalo zaboravljena boja je dobila svoj pun sjaj kao deo neutralnih komada 
  • Vintidž indigo boja: nakon nekoliko godina u kojima je dominirala mastiljavo plava boja, ove sezone na velika vrata ulazi indigo nijansa karakteristična za tamni džins.
Pročitajte i  Novi trendovi: 3 stila obuće za modernog muškarca

NEUTRALNE NIJANSE

Saznajte i Roze (ni)je boja za muškarce

Neutralne boje su uvek prisutne u muškoj modi. Ove sezone će se nositi sve blage nijanse zelene i sive, koje će na savršen način istaći siluetu svakog muškarca i predstavljati savršenu boju aksesoara.

  • Boja bele kafe: nijansa između svetlo sive i smeđe biće veoma popularna u kolekcijama za naredno leto. Kao alternativa se nameću svetložuta i kaki boja.
  • Svetlosiva boja: uz dodatak zagasito purpurne boje, svetlosiva će biti važan deo svakog muškog ormara

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *