4 muške jakne u kojima nećete izgledati krupnije - Men`s Health

4 muške jakne u kojima nećete izgledati krupnije

Veliki i glomazni kaputi će progutati vaše telo, a da ne govorimo o tome koliko će se negativno odraziti na vaš stil. Stoga je najbolje da se odlučite za tanje, uže i lagane jakne sa dodatnim slojem postave, koje su jednako tople kao i ogromne parka jakne.

Jedina razlika je u tome što moderne jakne izgledaju uže, skladnije i stilizovanije.

10 stvari bez kojih muškarac sa stilom ne može da zamisli zimu

BOMBER JAKNA

Većina glomaznih jakni je punjeno debelim slojem od kragne do struka, pa su prilično teške, ali priča je potpuno drugačija sa casual vodootpornim bomber jaknama koje su u isto vreme veoma lagane i tople. Uz standarnu bejzbol kragnu u poslednjih par sezona popularne su sa džepom na gornjem delu rukava sa prorezima za slušalice.

SHELL JAKNA

Zahvaljujući modernim tehnologijama u proizvodnji odeće uz pomoć ove tanke jakne bićete zaštićeni od hladnog zimskog vazduha. Možete je nositi pojedinačno ili sa nekim slojem ispod, a posebno su korisne za spoljašnje aktivnosti popout pešačenja ili skijanja. Prave se od posebnih vrsta najlona i u sebi sadrže ISSA membranu, koja ima hiljade sićušnuh rupica koje ne propuštaju molekule vode, ali imaju sposobnost propuštanja vodene pare.

Otkrijte 5 najboljih muških kapa za ovu zimu

ZIMSKI KAPUT

Za šetnju po hladnim gradskim ulicama, zimski kaput je mnogo prikladniji od parke. Ovaj vuneni kaput u svetlijim nijansama braon boje se uklapa i kombinuje se savršeno kako sa odelom, tako i sa omiljenim džinsom.

JAKNA PO MERI

Ukoliko ne možete da pronađete kaput ili jaknu koja vam savršeno pristaje, posetite krojača i napravite jednu baš po vašoj meri. Po narudžbini uradite svaki detalj na njoj od oblika do boje i materijala. Postoje brojni nepropustljivi materijali koji će vas zaštititi od vlage čak i po pravom nevremenu.

Pročitajte i  U pet do dvanaest

3 modela naočara za sunce koja nosimo ove zime

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *