Najekskluzivniji model patika na svetu po prvi put u Srbiji - Men`s Health

Najekskluzivniji model patika na svetu po prvi put u Srbiji

Na tragu senzacije koju su postigli objavljivanjem prvog modela Just Don x Air Jordan “Cream” početkom prošle godine, Nike i etiketa vrhunske street garderobe iz Čikaga Just Don su još jednoj ediciji Jordanki dali epitet najpoželjnijih patika na planeti.

Tako je nastala verzija (a.k.a colorway) primamljivog naziva Beach. Model nas je fascinirao kvalitetom završne obrade na najvišem nivou, obavijen u najmekšu štepanu kožu i panele od najfinijeg antilopa, čime se postiže ultra luksuzna varijanta klasika među patikama koji od prvog lansiranja 1987 nije izgubio ni trunku aktuelnosti. Monohromatski fazon negde je akcentovan nijansom “university” crvene boje. Kolaboracija u limitiranoj seriji dolazi u predivnom specijalnom pakovanju koju prate i detalji za prave fanove: prepoznatljivi Jordan kačket i pozlaćena “Wings” retro šnala.

 

U Srbiji, ekskluzivno pravo prodaje ovih unikatnih Džordanki u limitiranoj seriji, imaće isključivo BUZZ Sneaker Station prodavnica, u TC Ušće.

Svim ljubiteljima brenda Jordan ne preostaje ništa drugo, nego da 30. januara odu u BUZZ Sneaker Station i među prvima ugrabe jedan od 20 pari ovog spektakularnog modela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *