5 trendova koji ove godine imaju veliki comeback - Men`s Health

5 trendova koji ove godine imaju veliki comeback

BAGGY PANTALONE

Dugo smo se borili protiv ovog trenda i taman kad smo naučili da podvrnemo farmerice, baggy pantalone su postale must have. Ako želite da izgledate trendi u baggy pantalonama, najbolje je da kupite model koji doseže do skočnih zglobova i da ih uparite sa plitkim patikama. Nikako nemojte da nosite baggy pantalone koje su predugačke i preširoke na krajevima.

Trendovi iz 2015. koje već danas treba da zaboravite

ČARAPE

Svaki ljubitelj patika će vam reći da su vam potrebne nazuvice ako želite savršen izgled u patikama, ali nemojte da ih slušate. Dok nazuvice izgledaju super sa podvrnutim selvedge farmericama i plitkim patikama, u 2016. godini će apsolutni hit biti kombinovanje kratkih pantalona dužine 7/8 sa dugačkim čarapama.

Kombinujte kraće baggy pantalone sa jednobojnim čarapama, a klonite se upečatljivih čarapa sa dezenima.

KAČKETI

Nošenje kačketa će biti popularan trend ove godine, ali nemojte da birate upečatljive kačkete sa natpisima, već se držite jednobojnih i svedenih kačketa ako želite da izgledate moderno i stilizovano.

KOMBINEZONI

Priznajemo da nas je ovaj street style trend pomalo šokirao, ali mnogi poznati dizajneri ističu popularnost kombinezona u ovoj godini.

Ako ste dovoljno smeli da isprobate ovaj trend, odlučite se za opuštenije jednobojne kombinezone, koje ćete kombinovati sa pamučnom majicom i omiljenim čizmama.

5 trendova koji će osvojiti mušku modu ove godine

Ukoliko više preferirate tregerice, birajte šire modele, a za moderniji street style izgled, na rame stavite samo jedan treger, dok ćete ostaviti drugi da vam nonšalantno pada.

KUBANSKE KOŠULJE

Kubanske košulje su klasičan stil 1950-ih godina koji se ponovo vraća u modu ove godine. One su uglavnom kratkih rukava i mogu da budu upečatljivog printa (havajke).

Pročitajte i  Dobre i loše vesti za sve one koji obožavaju slatkiše

Kombinujte košulju sa floralnim motivima sa šortsom i mokasinama za savršenu letnju kombinaciju ili se odlučite za oker košulju, koju ćete obući ispod blejzera ako želite izgled inspirisan 1970-im godinama.

Kada su ovakve košulje u pitanju, nemojte da imitirate rokabili stil i kombinujete kubansku košulju sa pompadur frizurom i avijatorskim naočarima za sunce. I naravno, držite se previše cvetnih i jarkih dezena.

Ova boja je trenutno najveći hit u muškoj modi!

MINIMALISTIČKI SATOVI

Ovakav sat je veoma lako kombinovati uz bilo šta. Zamenite masivnu narukvicu sata i upečatljiv brojčanik za minimalističku, svedenu narukvicu i široki beli brojčanik.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *