10 filmova koje željno iščekujemo u 2016. godini - Men`s Health

10 filmova koje željno iščekujemo u 2016. godini

Nakon dodele Zlatnog globusa, koja je nedavno održala u Holivudu, počelo je predviđanje novih blokbastera koji će obeležiti narednu filmsku sezonu, prenosi Elle.

Moramo odmah da vam kažemo da će 2016. obeležiti brojni naslovi, različitih žanrova i umetničkih izraza koji će vas “baciti” u trku na blagajne.

Predstavljamo vam listu od deset filmova od kojih mnogo očekujemo u 2016, ali kako je početak godine sva iznenađenja su moguća.

10 filmova iz 2015. koje ćemo sigurno opet gledati

1. HAIL CAESAR (premijera 5. februar)

Ovaj film braće Džoela i Itana Koena oslikava komični povratak u zlatno doba Holivuda, a u filmu glume Džoš Brolin, Džordž Klun, Džona HIl, Skarlet Johanson, Tilda Svinton, Čening Tejtum, Ralf Fajns i Frances Mekdormand.

2. THE NICE GUYS (premijera 20. maj)

Rasel Krou i Rajan Gosling tumače glavne uloge u akcionoj komediji Šejn Bleka, čoveka koji je režirao Kiss kiss bang bang. Pored njih glume i Met Bomer i Kim Bejsindžer.

3. O TOME TI PRIČAM (premijera 15. april)

Nakon eksperimentalnog filma Boyhood, Ričard Linklater predstavlja duhovnog blizanca njegovog ranog ostvarenja Dazed and Confused. U filmu glume Tajler Hoeklin, Vajat Rasel, Rajan Guzman, Zoi Dojč, Vil Britn i Glen Pouvel.

10 fenomenalnih filmova koji nisu svrstani u horore, a trebalo bi

4. PERSONAL SHOPPER (datum premijere još nije objavljen)

Prva saradnja Kristen Stjuart sa francuskim rediteljem (Clouds of Sils Maria) donela joj je najbolje kritike u dosadašnjoj karijeri, kao i nagrade. Zato je rado pristala da igra u Asajasovom filmu o crnoj strani modnog biznisa u Parizu. Pored Kristen Stjuart, u filmu glume i Nora von Valdstaten i Lars Ajdinger.

5. LA LA LAND (premijera 15. jul)

Ema Stoun i Rajan Gosling će nakon filma Crazy stupid love ponovo udružiti snage u mjuziklu koji režira autor hita Whiplash, Demijan Šazel. U filmu glume i Dž. K. Simons, Džon Ledžend i Rouzmari Devit.

Pročitajte i  STORY LIČNO: Suzana Perić - Radi Manojlović hitno treba stilista

6. NOCTURNAL ANIMALS (datum premijere nije objavljen)

Nakon što je snimio sjajni debi A single man 2009. godine, dugo smo iščekivali drugi film čuvenog modnog kreatora Toma Ford. U filmu “Nocturnal animals” glume Džejk Džilenhal, Armi Hamer, Ejmi Adams, Eron Tejlor, Isla Fišer i Majkl Šenon.

IMDb: 10 najbolje ocenjenih filmova

7. WAR MACHINE (datum premijere još nije objavljen)

Istovremena premijera će se odvijati u bioskopima, kao i preko servisa Netfliks, a u filmu reditelja Dejvida Mihuda glume Bred Pit, Tofer Grejs, Meg Tili i Skot Mekneri.

8. THE ZOOKEEPER’S WIFE (datum premijere još nije objavljen)

Film predstavlja priču o bračnom paru koji vodio zoološki vrt u Varšavi tokom Drugog svetskog rata i pomagao Jevrejima tokom nacističke okupacije. Reditelj Niki Karo je za ovaj film angažovao Džesiku Čestejn, Johana Heldenberga i Denijela Brula.

9. GHOSTBUSTERS (premijera je zakazana za15. jul)

Komičarke koje osmišljavaju emisije Saturday Night Live, potpomognute Melisom Mekarti, oduvaće duhove u filmskom ostvarenju Pola Figa.

Najbolji “muški” filmovi nagrađeni Oskarom

10. THE NEON DEMON (datum premijere još nije objavljen)

Nakon filma “Only God Forgives”, čekamo da vidimo da li se Vinding Refn vratio na pravi put. Glavne uloge tumače Ele Fening, Kijanu Rivs, Džena Malon i Kristina Hendriks.

Izvor: Citymagazine.rs

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *