Kako izgledati sjajno u odelu? Učimo na primeru Toma Hardija - Men`s Health

Kako izgledati sjajno u odelu? Učimo na primeru Toma Hardija

Popularni glumac Tom Hardi očigledno uživa u nošenju odela, što je potvrdio apsolutnom dominacijom na crvenom tepihu na nedavno održanoj britanskoj premijeri filma “Povratnik”,  u kome Hardi igra s Leonardom Di Kapriom. 

Pročitajte i Da vam odelo stoji kao saliveno

Ako se pitate kako je postigao trendi izgled u dvorednom odelu bez utiska da je bankar, koji je upravo došao iz Wall streeta i ide na važan poslovni sastanak, otkrijte četiri stilska trika Toma Hardija (ili njegovog stiliste):

 

1. Reveri na njegovom odelu su uski. Širi reveri su takođe dobri, ali ako želite savremeniji izgled, razmislite o užim reverima.

Kako je Tom Hardi postao MH legenda?

2. Njegova brada i nonšalantna frizura odaju utisak kao da je kao da se tek potukao u klubu, zbog čega izgleda kao da se nije previše potrudio spremajući se za crveni tepih.

3. Odstupio je od klasičnog teget odela i odlučio se za tamnozeleno sa sa blagim odsjajem. Nestandardna boja odela će sprečiti ljude da vaš izgled povežu sa venčanjima, sahranama i poslovnim sastancima.

4. Njegova kravata je tanka i ima skriveni, nestandardni obrazac. Umesto preširoke kravate, Hardi se opredelio za svetlucavu kravatu u tamnocrvenoj boji sa art-deco printom.

Tom Hardi: Ovo su moje tri najvažnije životne lekcije

 

A.J.

Pročitajte i  Neformalno bolje
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *