Džejson Sudeikis pokazao kako NE kombinovati odelo s patikama - Men`s Health

Džejson Sudeikis pokazao kako NE kombinovati odelo s patikama

Poznati holivudski frajeri se za svečane događaja koji podrazumevaju šetnju po crvenom tepihu odlučuju za proverene klasične varijante, poput smokinga, leptir-mašni i lakovanih cipela.

 Zlatni globus 2016: 6 modnih vladara crvenog tepiha

Komičar Džejson Sudeikis se odlučio za riskantan modni potez i na dodeli Zlatnog globusa se pojavio u klasičnom odelu koje je kombinovao s “džordankama”.

Ovo nije prvi put da se Sudeikis odlučuje za ovakvu kombinaciju, ali jedna stvar je još primetnija: očigledno je da nije još savladao osnovno pravilo kada je u pitanju kroj odela, a to je da uvek morate da odaberete odelo koje vam savršeno stoji.

 

Trik je, naime, u tome da odaberete odelo koje minimalno odstupa od linije noge ili ono koje potpuno prati nogu.

Sudeikisov stilista je očigledno zaboravio na ovo pravilo, pa je odabrao pantalone koje se nonšalantno spuštaju niz nogu i deluju šljampavo i neuredno. I dok ovo može da funkcioniše uz elegantnu košulju, ako ovakvoj kombinaciji dodate glomazne patike poput ovih, naglašavate koliko su vam pantalone kratke.

Stil na dodeli Zlatne lopte: 5 stvari koje su nam privukle pažnju

Ako želite da kombinujete odelo sa patikama, onda se odlučite za malo elegantniji par patika ili makar pažljivije birajte pantalone.

A.J.

Pročitajte i  Pravi sako za vas!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *