Stil na dodeli Zlatne lopte: 5 stvari koje su nam privukle pažnju - Men`s Health

Stil na dodeli Zlatne lopte: 5 stvari koje su nam privukle pažnju

TEGET SAKO KRISTIJANA RONALDA

Jedan od najboljih fudbalera današnjice i drugoplasirani u trci za dobitnika Zlatne lopte za 2015. godinu sve prisutne je oduševio svojim stajlingom, a najviše pažnje je privukao njegov izbor teget sakoa sa širokim crnim reverom.

Kristijano Ronaldo očigledno voli aksesoare, što je dokazao statement satom, prstenom, minđušama, kao i teget leptir mašnom i belom džepnom maramicom.

Kristijano Ronaldo: 15 najboljih fitnes saveta koje ste do sad čuli

 

EKSTRAVAGANTNI SAKO POLA POGBE

Francuski fudbaler je crvenim tepihom u Cirihu prošetao u fantastičnom smelom crnom sakou, na kojem su dominiralni floralni zlatni motivi. Dodatnu upečatljivost je dobio i širokim crnim reverom od somota, koji je bio oivičenim crnom svilom.

Crno-zlatnu dominaciju je potvrdio i crnim prslukom ispod sakoa, crnom leptir mašnom, kao i crno-zlatnim naočarima, zlatnim nakitom, satom i frizurom.

 

KABARE ŠEŠIR NEJMARA DŽUNIORA

Trećeplasirani u trci za dobitnika “Zlatne lopte”, Nejmar Džunior svoju hrabrost je sa terena preneo i na crveni tepih, pa nas je sve prijatno iznenadio svojim stajlingom, a najviše izborom aksesoara.

Pored nakita, svetlucave teget leptir mašne i sata, najviše pažnje nam je privukao crni klasičan, ali upečatljiv šešir.

3 efikasne vežbe za noge vrhunskih fudbalera!

 

TEGET CRNI SAKO SERHIJA RAMOSA

Iako smo Serhija kritikovali za izbor frizure, koje žene jednostavno ne podnose, poznati fudbaler je odlučio da nas sve zaseni svojim stajlingom na dodeli “Zlatne lopte”.

Središte celokupne odevne kombinacije je predstavljao upečatljivi i svetlucavi teget crni kaput od satena, koji je ceo bio prožet ornamentima. Osim upečatljivog printa, veličanstvenost ovog sakoa se ogleda i u širokom crnom reveru i okovratniku koji prati print celog sakoa.

 

KOŽNI SAKO SAMJUELA ETOA

Pročitajte i  8 saveta iz Premijer lige: Kako se hrane profesionalni fudbaleri?

Kamerunski fudbaler Samjuel Eto možda je bio najsmeliji kada je izbor sakoa u pitanju. Za svečanu ceremoniju dodele “Zlatne lopte”, Eto se odlučio za crni kožni duži sako, koji može da bude i u funkciji jakne. Osim neobičnog materijala koji Je Eto odabrao, upečatljivost ovog sakoa se ogleda i u reveru srednje širine, koji je integrisan sa sakoom, a koji je izražen kroz zanimljivu teksturu.

 

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *