Zlatni globus 2016: 6 modnih vladara crvenog tepiha - Men`s Health

Zlatni globus 2016: 6 modnih vladara crvenog tepiha

EDI REDMEJN

Fantastični Edi Redmejn, koji nas je oduševio ulogom u najnovijem filmu “Dankinja”, u kome igra prvu transrodnu osobu na svetu, poznat je po elegantnim kombinacijama.

Ovog puta se odlučio za klasične crne krojene pantalone, belu košulju, a akcenat cele kombinacije je bio na upečatljivom crnom sakou sa sitinim sivim detaljima. U službi aksesoara su se našle klasična crna leptir mašna, bela džepna maramica i lakovane crne cipele.

Emi 2015: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu

 

LEONARDO DI KAPRIO

Američki glumac i producent je treći put dobio statuu Zlatnog globusa u konkurenciji Najboljeg muškog glumca za ulogu u filmu “The revenant” (prethodno je dobio ovu nagradu za uloge u filmovima “Vuk sa Vol Streeta” i “Avijatičar”), a za svečanu ceremoniju je obukao klasično crno odelo.

Iako se čini da mu nogavice pantalona nisu savršeno skrojene, već predugačke, Leonardo Dikaprio je ipak zablistao u jednostavnoj, ali dobitnoj odevnoj kombinaciji. Uz crno odelo je obukao belu košulju, crnu leptir mašnu i celu kombinaciju zapečatio crnim elegantnim lakovanim cipelama.

 

RAJAN GOSLING I BRED PIT

Rajan Gosling i Bred Pit se godinama nalaze među najpoželjnijim holivudskim frajerima, što su pokazali i svojim nepogrešivim odevnim kombinacijamam na ovogodišnjoj deodeli nagrada Zlatni globus.

Odlučili su se za klasična odela istog kroja sa malo dužim sakoom u kombinaciji sa jednostavnom belom košuljom i crnom leptir mašnom s tim što je Bred Pit obukao crni sako, a Rajan Gosling beli. Na ovaj način su se fantastično uklopili i savršeno upotpunili celokupnu sliku dok su se nalazili na velikoj sceni i zabavljali publiku.

Pročitajte i Najbolje obučeni frajeri na Filmskom festivalu u Torontu

 

DŽEJSON STEJTAM

Jedan od najjačih holivudskih glumaca, koji je poznat po svojim upečatljivim i casual odevnim kombinacijama, crvenim tepihom je prošetao u smeloj kombinaciji pokazavši da je somot zaista u modi.

Pročitajte i  Umeće ratovanja: 10 dela u kojima ćete uživati

Njegovu odevnu kombinaciju su činile klasične pantalone na ivicu, bela košulja sa blagom teksturom, a u središtu kombinacije se našao izražajni braon sako od somota sa širokim reverima u crnoj boji. Svedenost aksesoara je iskazao klasičnom crnom leptir mašnom i lakovanim crnim cipelama.

 

DEJVID OLEJOVO

Popularni britanski glumac, koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima “Selma” i “Batler”, rešio je da nas i ovog puta oduševi svojom smelom odevnom kombinacijom. Dejvid je uvek sklon eksperimentisanju na crvenom tepihu, što je na dodeli nagrada Zlarni globus pokazao upečatljivim trodelnim ljubičastim odelom sa sitnim crnim kvadratićima. Ostatak kombinacije je prilagodio statement odelu, pa se odlučio za jednostavnu belu košulju, crnu leptir mašnu i elegantne lakovane crne cipele.

Saznajte i Jedan od ovih filmova bi mogao da osvoji Oskara

 

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *