7 zimskih komada koje odmah treba da izbacite iz ormana! - Men`s Health

7 zimskih komada koje odmah treba da izbacite iz ormana!

KAPE SA BUĆKAMA

Ova kapa je jedino prihvatljiva na skijanju, kada nemate nijednu drugu mogućnost, ali realno je da će svaki muškarac koji poseduje samopoštovanje, odmah posle čitanja ovog teksta baciti svoju kapicu sa bućkom.

Ovakve kape su rezervisane za decu i hipstere,a vi je zamenite jednostavnom beani kapom, koju bi trebalo da ima svaki muškarac.

Trendovi iz 2015. koje već danas treba da zaboravite

PERJANE JAKNE SA SJAJEM

Možda mislite da će vas perjana jakna bolje ugrejati, ali ako kupite neku svetlucavu jaknu, budite sigurni da ćete upropastiti svoj izgled.

Umesto ovakve jakne,odlučite se za čari slojevitog oblačenja. Košulja,džemper,određena kožna jakna i u zavisnosti od temperature kaput, učiniće da izgledate uvek moderno i fantastično.

MREŽASTI “ŠAL”

Snood ili šal u obliku mrežice za kosu bi odmah trebalo da izbacite iz ormara. Iz njega kao da izbija neukus i jeftin stav prema modi.

amenite ga šalom jednostavnog dizajna.

VUNENE ČIZME

Možda su u modi antilop i vuna preko cipela, ali uz zimske vunene čizme izgledaćete kao da nosite UGG čizme što naravno nikako ne želite.

7 najbesmislenijih trendova u muškoj modi

Odlučite se za brogue čizme, koje su stilizovanije i udobnije.

DŽEMPERI SA BOŽIĆNIM MOTIVIMA

Razumemo novogodišnju euforiju, ali jednostavno zaboravite na irvase i Deda Mraza na džemperu.

Ukoliko volite da nosite džempere,odlučite se za Fair Isle džempere, koji se odlikuju sa nekoliko horizontalnih linija koje stvaraju raznorodni geometrijski motivi.

SVETLE VETROVKE

Vetrovke su mnogo funkcionalne, ali sve što nosite odražava i vaš stil, pa zaboravite na svetle šarene vetrovke ako želite da budete muškarac od stila.

Modni trendovi koje morate da probate ove sezone

Budući da je jednostavnost uvek najbolja, kupite klasičnu jednobojnu bomber jaknu,Harington ili sportsku jaknu od materijala koji ne propušta vetar.

Pročitajte i  Kako da poboljšate svoj letnji stil

TAPACIRANA JAKNA BEZ RUKAVA SA KAPULJAČOM

Ovakve jakne, pogotovo u jarkim bojama, trebalo bi odmah da izbacite iz ormana, jer nisu funkcionalne budući da su kratkih rukava,a i predstavljaju veliki modni promašaj.

Tapacirane jakne bez rukava zamenite jaknama za prelazni period, koje možete da nosite ispod kaputa (ukoliko nije dovoljno širok i predebeo).

Trenč,parka,teksas jakna ili jednostavna jakna sa džepom samo su neke od varijanti kojima možete da zamenite jakne bez rukava i sa kapuljačom.

6 komada koje treba da imate pre početka zimske sezone

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *