10 stvari bez kojih muškarac sa stilom ne može da zamisli zimu - Men`s Health

10 stvari bez kojih muškarac sa stilom ne može da zamisli zimu

KAPA

Klasična kapa će vas uvek najbolje ugrejati, ali ako ne želite da budete previše casual, onda se odlučite za prefinjenu jednobojnu kapu od kašmira.

ŠTOFANI KAČKET

Kačket od štoga je istovremeno stilizovan i topao aksesoar, koji će vam pomoći da uvek izgledate moderno i da se osećate udobno. Postoje različiti modeli i boje, a ove sezone su popularni štofani kačketi od tvida koji imaju i zaštitu za uši.

Stil: 3 pravila nošenja aksesoara

ŠUBARA

Šubara je možda nesvakidašnji muški aksesoar, ali će vam pružiti moćan izgled i pre svega vas dobro ugrejati. Najkvalitetnije su one u kombinaciji od kože i pelca, kao i one od platna i mekane vune.

KOŽNE RUKAVICE

Ako želite da sačuvate kožu na rukama, morate da nosite rukavice u toku zimskih meseci. Najbolje je da se odlučite za jednostavne kožne rukave, jasnih linija i uglađene, a ako volite da eksperimentišete, investirajte u rukavice jarkih boja.

VUNENE RUKAVICE

Ukoliko ne preferirate kožne rukavice, onda se odlučite za vunene rukavice. Možete ih nositi u klasičnoj crnoj ili sivoj boji, ali i u čitavom nizu šarenih boja i detalja. Popularne su i rukavice koje su kombinacija kašmira i kože jer odaju vrlo luksuzan stil.
Na tržištu su sve popularnije rukavice “bez prstiju”, koje su vrlo praktične.

Otkrijte 5 najboljih muških kapa za ovu zimu

KOLEDŽ ŠALOVI

Jedan od najpopularnijih zimskih aksesoara, koji svakoj osobi doda dozu elegancije, svakako su koledž šalovi. Poželjni su i šalovi od kašmira u različitim dezenima i sa neizostavnim resama sa obe strane.

VUNENI ŠALOVI

Vuneni šalovi su klasični i uvek veoma praktični. Mogu se pronaći od različite vrste vune i različitog tkanja. Ove sezone su trendi oni od tkanja u stilu pletenica.

Pročitajte i  Koja boja kravate odgovara hladnijim danima?

ČIZME

Širok spektar modela čizama vam daje priliku da sami birate svoj stil – od bean čizama koje će vam dati kreativniji izgled, preko dubokih cipela sa velikim đonom do najpopularnijih kanađanki koje se mogu naći u žutoj boji, ali i u raznim drugim bojama.

AKTIVNI VEŠ

Aktivni veš je veoma komforan i udoban, ali i veoma topao. Može se nositi ispod bilo koje vrste odeće, pripijen uz telo, a možete ga nositi kako u teretani tako i na poslu. Možete ga pronaći u sportskim radnjama i najčešće u dvodelnoj kombinaciji.

Saznajte i 6 fenomenalnih modela čizama za ovu sezonu

ULOŠCI ZA OBUĆU KOJI GREJU

Posebni ulošci za grejanje stopala sa daljinskim upravljačem su sjajna stvar. Oni funkcionišu na principu termostata i idu u paketu sa punjačima koji se pune putem električne energije. Putem daljinskog upravljača možete regulisati temperaturu u zavisnosti od vaših potreba i spoljašne temperature.

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *