Evo kako da u ovoj godini konačno izgradite samopouzdanje - Men`s Health

Evo kako da u ovoj godini konačno izgradite samopouzdanje

Saznajte i Ovladajte veštinama alfa muškarca

ŠTA JE SAMOPOUZDANJE?

Samopouzdanje je stav i jedan od oblika šepurenja. Samopouzdanje nije nešto što možete da nosite kao majicu ili kao zlatni sat, ali jeste nešto što može da poboljša celokupni utisak o vama, dodatno ulepša novi odevni komad i doda još malo sjaja vašoj odevnoj kombinaciji. To je način na koji hodate, zarazna harizma, to je ono što zavodi.

Samopouzdanjem do uspeha: Naučite da hodate samouvereno

Samopouzdanje će učiniti da svi ljudi, a ne samo žene, požele da gravitiraju ka samouverenom muškarcu i da žele da budu u njegovom prisustvu, u nadi da će uhvatiti malo njegove energije. I da vide šta on još ima u sebi, osim samopouzdanja. Ono što je najvažnije jeste da suprotno svemu što se servira u medijima, nije potrebno da budete bogati da biste bili puni samopouzdanja.

Veoma često se muškarci u nedostatku samopouzdanja, koje dolazi iznutra, pretvaraju i glume da imaju samopouzdanje, a to će žene umeti da prepoznaju.

Pošten, vredan, ambiciozan, pametan muškarac, koji je orijentisan na karijeru, koji ima konkretna očekivanja od svog života je ono što je zaista pozitivno, seksi, zaista seksi i simbol samouverenja.

Teško je odrediti koji su znakovi muškarca bez samopouzdanja ili nesigurnosti.

Flert i samopouzdanje: Osvojte svaku koju poželite!

SAMOUVEREN MUŠKARAC

Muškarac koji ima samopouzdanja ima moć ubeđivanja. On je smiren, kul, organizovan, ljubazan i srdačan. On ume da se izbori za sebe, druge i za ono u šta veruje. Ne razgovara s ljudima, koji će učiniti da se oseća bolje, on zove devojku kada je zainteresovan za nju i što je najvažnije zove devojku, kada kaže da će to i uraditi.

Pročitajte i  Kako Džastin Teru pretvara klasično odelo u modni hit?

MUŠKARAC BEZ SAMOPOUZDANJA

Muškarac koji nije samouveren, ali se pretvara da jeste, izgledaće neodlučno, slaće nejasne poruke ženama, reći će da će uraditi nešto što neće, govoriće o tome koliko je uspešan i moćan, samouveren, vređaće druge kako bi ih učinio malim, a sebe uzvisio.

SAMOUVERENOST JE STAV

Sve u svemu, samouverenost je stav koji se bazira na tome da budete kul i da se osećate prijatno u svojoj koži i da tačno znate šta želite. Samopouzdanje je šetnja kroz život i svet kao da ste u muzičkom spotu, kao da je u pitanju super pesma koja je napisana specijalno za vaš život.

Otkrijte i Odeća koja ubija samopouzdanje

Svi imamo loše dane, kada ne volimo svoju kosu, svoj posao, ali ključ pravog samopouzdanja je kako se nosimo sa svim tim lošim stvarima, a za samouverene muškarce još važi da moraju da se ponašaju kao džentlmeni.

BUDITE NAJBOLJA VERZIJA SEBE

Čak i ako se ne osećate da letite kao Bruno Mars, pokušajte i ponašajte se kao da to zaista možete, ali nemojte previše da se trudite, jer će biti očigledno i totalno neprivlačno.

Ako želite da budete neodoljivi devojkama, naučite da otkopčate brus, da joj otvorite vrata od automobila, nemojte da se izvinjavate zbog toga što nemate bolja kola, ne izvinjavajte se što nemate novca da je odvedete u lepši restoran, ali je odvedite u najlepši restoran koji možete da priuštite sebi i definitivno se ne izvinjavajte zbog toga što vi zapravo jeste.

Daje sve od sebe da da postanete neko ko je vredan vašeg samopouzdanja i budite najbolja verzija sebe.

Istraživanje: Odeća koja povećava samopouzdanje

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *