10 poklona kojima ćete za Novu godinu obradovati – sebe - Men`s Health

10 poklona kojima ćete za Novu godinu obradovati – sebe

1. GEDŽET STAR WARS

Stigao je i taj trenutak, stiglo je Buđenje sile! Pored neverovatnog užitka tokom gledanja filma, “Buđenje sile” je sa sobom donelo i bezbroj zanimljivih predmeta sa likovima Darta Vejdera, Jode, Stormtrupera… Čak i ako ne možete da priuštite neki zanimljiv gedžet, jedna šolja s vašim omiljenim citatom iz filmova iz serijala Star Wars biće dovoljna da budete još bolje raspoloženi tokom praznika.

2. NOVI DŽOJSTIK

Vaš najbolji drug obožava video-igre? Kupite dva džojstika i jedan poklonite njemu, a onda se dogovorite da jednom sedmično ili mesečno uživate u neizvesnoj borbi.

3. POLICA ZA NOVINE

Toliko ste veran čitalac časopisa Men’s Health Srbija da više nemate gde da čuvate svoju kolekciju? Ono što vam je potrebno je polica za časopise koja ne zauzima mnogo prostora.

Saznajte: Devojke otkrivaju o kakvim poklonima maštaju

4. SEKSI KOCKA SA POZAMA

Začinite novogodišnje praznike kreativnom kockom sa seksi pozama, a onda se zabavite. Prvo neka ona izabere pozu, pa onda vi. Naravno da se pravila moraju poštovati, pa neće biti fer ako neku od poza ne ispoštujete.

5. SEKSI OGRTAČ

Seksi donji veš je nepogrešiv poklon, ali i totalno predvidiv. Ove godine iznenadite svoju partnerku seksi ogrtačem kojim će prekriti seksi veš i zagolicati vam maštu još više. Poklon i za vas i za nju, zar ne?

 

6. DRVENI DRŽAČ ZA TABLET

Spojte moderno i klasično i kupite sebi drveni, masivni držač za tablet.

Pročitajte i Seksi pokloni kojima ćete joj raspaliti maštu

7. PROSTIRKA ZA JOGU

Što kvalitetnija oprema, to je jača motivacija. Čak i kada niste raposloeni za vežbanje, sam pogled na prostirku će vas podsetiti elana koji ste osećali kad ste je kupili.

Pročitajte i  Vežba zbog koje će vaš stomak nestati

8. ŠAL

Dobar, kvalitetan šal sa teksturom riblje kosti će vam uvek trebati. Ovim aksesoarom ćete osvežiti svaku svoju kombinaciju i uliti sebo dodatno samopouzdanje.

9. DŽEMPER

Topao, praktičan poklon u kom ćete uživati još nekoliko meseci idealan je način da obradujete sebe.

Otkrijte i 9 predloga šta da poklonite devojci za Novu godinu

10. DRVENI DRŽAČ/MAGNET ZA KLJUČEVE U OBLIKU METE

Ako stalno gubite ključeve, počastite sebe ovim magnetom, koji je dovoljno upečatljivih boja da ga nećete izgubiti iz vida, a koji može da zadrži ključeve, džepni nožić ili držač za novac.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *