15 stvari koje bi frizeri voleli da svi muškarci već znaju - Men`s Health

15 stvari koje bi frizeri voleli da svi muškarci već znaju

Petnaestoro frizera je za GQ izdvojilo po jednu od ovih lekcija:

“Prestanite da se trudite da izgledate kao neko drugi. U redu je da samo prilagodite svoj stil trendovima, ali shvatite da niste i ne treba da izgledate kao Dejvid Bekam ili Bred Pit. Važno je da oblikujete frizuru koja najbolje odgovara vama kao osobi.”Džoš (Ilinois)

“Vrh frizure stilizujte blago sa strane. Generalno, rezultat će biti mnogo bolji nego stilizovanje tačno na sredini.” Keti (Pensilvanija)

Otkrijte i Zbog čega kosa gubi boju?

“Pokušajte da ne perete kosu prečesto. Počnite sa preskakanjem jednog dana, potom dva i tako dok ne pronađete pravi raspored pranja kose koji će vam omogućiti da vaša kosa izgleda sjajno.” Bili (Juta)

“Nikada ne preskačite regenerator.” Sesili (Minesota)

“Obrijte vrat pre prvog dejta li važnog sastanka. Trajaće samo nekoliko minuta, a vaš redovni berberin će vam besplatno (ili za veoma malu nadoknadu) srediti liniju vrata ili zulufe između zakazanih šišanja.” Loren (Teksas)

“Kokosovo ulje na bradi će vam očuvati kožu zdravom i brkove mekanim.” Brajan (Montana)

3 koraka do najpopularnije frizure na njujorškim ulicama

“Pronađite poznatu ličnost koja ima isti oblik lica i početak linije kose na čelu kao i vi i pridržavajte se tog stila.” Derek (Teksas)

“Seda kosa je bolja od ćelavosti.” Melisa (Viskonsin)

“Ako želite da održavate dužinu kose, šišajte se na četiri do šest nedelja. Ako održavate liniju na vratu, onda se brijte na svake dve nedelje.” Džen (Florida)

“Odvojite vreme da zaista shvatite šta koristite za svoju kosu. Ukoliko kupujete proizvode od dva do tri dolara, to će se videti. Ukoliko želite da se informišete, idite kod svog frizera i pitajte ga sve što vas zanima, kojie proizvode treba obavezno da koristite i vaša kosa će biti fenomenalna.” Dejvid (Ohajo)

Pročitajte i  Letnji modni saveti: Kako izabrati odgovarajući kupaći kostim?

“Naučite kako da isfenirate kosu i svaki preparat za kosu će vam savršeno stajati. Tačka.” Kristofer (Tenesi)

Saznajte i 4 laka koraka za fenomenalnu frizuru

“Ne koristite previše toplu vodu kada se tuširate, pogotovo ukoliko već imate suvo teme, jer ćete tako samo pogoršati stvari.” Meribet (Kentaki)

“Kada nanosite kremu za kosu ili pastu, potrudite se da vam kosa bude suva prethodno. Ovo će olakšati nanošenje proizvoda na kosu i oblikovanje kakvo želite.” Kortni (Indijana)

“Negujte je, negujte je, negujte je.” Kristina, Kolorado)

“Nosite je sa ponosom. Bilo da imate ožiljak, deo kose koja je ređa ili nekoliko kilograma viška, nosite svoj stil sa samopouzdanjem.” Volt (Arkanzas)

Najbolje aktuelne muške frizure za dugu i kratku kosu

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *