6 najboljih frizura za novogodišnju noć! - Men`s Health

6 najboljih frizura za novogodišnju noć!

SREDNJE DUGA KOSA

Uredna, talasasta kosa predstavlja vrlo casual i trendi stil, a kada se prebaci preko glave dobija se moderan biznis izgled.

ZALIZANA PREKO GLAVE

Ova frizura ima različite varijante, ali je trenutno najpopularnija ona sa vrlo kratkom kosom sa strane i znatno dužom na vrhu glave koja se uredno zaliže preko glave sa gelom ili voskom.

3 koraka do najpopularnije frizure na njujorškim ulicama

KLASIČNI UNDERCUT

I dalje jedna od najpopularnijih frizura među muškarcima, pogotovo kada se pravilno stilizuje. Kosa sa strane treba biti umereno dugačka dok je malo duža iznad čela, tako da se uz pomoć preparata može veoma lepo oblikovati. 

RAZBARUŠENI UNDERCUT

Još jedna moderna verzija ove frizure, koja podrazumeva kratku kosu sa strane i prilično dužu na vrhu glave uz pomalo razbarušen stil. Trend je nositi ovu frizuru uz bradu koja će biti u dužini kose sa strane.

Savršen undercut: Kako napraviti najpopularniju frizuru sezone?

MODERNA POMPADUR FRIZURA

Ovaj stil je doživeo pravi procvat u ovoj godini, najviše zbog činjenice da muškarci, koji nose ovakvu frizuru izgledaju uglađeno i uredno. Ova frizura podrazumeva stepenasto šišanje tako što će kosa biti kraća sa strana a duža kako ide prema vhu glave. 

FADE FRIZURA

Klasična frizura veoma slična pompadur frizuri, ali sa razlikom u dužini kose. Postoji nekoliko varijanti ove frizure i zavise od toga koliko je kosa kratka sa strane. Na vrhu kosa mora biti duža i u pomalo opuštenom i boemskom maniru.

Muške frizure koje žene ne podnose

D.R.

Pročitajte i  STORY LIČNO: Poznate ličnosti na jednom mestu u novogodišnjem specijalu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *