3 načina da izgledate sveže nakon neprospavane noći - Men`s Health

3 načina da izgledate sveže nakon neprospavane noći

Iako su njegove poslovne obaveze, pogotovo oko modelinga naporne i često podrazumevaju zabavu nakon revije i rano ustajanje sutradan, Džek Ginis ima tri saveta koji mu pomažu da uvek, pa čak i nakon neprospavane noći i koje čašice alkohola, izgleda fenomenalno: 

Lek za mamurluk: Pljeskavice koje „dižu iz mrtvih“

VODA, VODA

“Sve je u pripremi. Pre nego što izađete, pijte što više možete vode. Kada dođete kući iz izlaska, pijte još vode. Čim ustanete ujutru, takođe pijte vodu. Postoji proizvod Dioralyte, brenda koji pravi rehidrirajuće preparate, koji treba da zameni so iz alkohola koji ste uneli prethodne noći. Osećaćete se mnogo svežije uz ovaj mali dodatak, pa ćete i izgledati bolje”, kaže Ginis.

4 vežbe koje pobeđuju i najgori mamurluk!

NEGUJTE LICE

“Onda očistite i negujte lice sredstvom za čišćenje lica i kremom. Odaberite one koje su efikasne i nisu pune hemikalija (Ginis koristi Kiehl’s Calendula Foaming Wash i Skin Rescue Moisturise). Ukoliko ste bili budni do kasno, vaše oči sigurno imaju umoran izgled. Pronašao sam kremu za predeo oko očiju sa kofeinom kako bi se momentalno rešio kesica”, priznaje Ginis.

SREDITE KOSU I BRADU

“Takođe bi trebalo da ukrotite kosu i bradu, ali tako da ne izgledaju previše negovano, jer će tada izgledati sumnjivo. Ukoliko mi treba hitna akcija, koristim stari trik: pokvasim lice ledenom vodom i držim, dokle god mogu da podnesem. Pomoću ovog trika ćete zategnuti kožu i pospeštii cirkulaciju, što će vam odmah pružiti bolji izgled. Možda će vas boleti, ali će dati rezultate.”

Džejmi Oliver: Ovo je najbolji recept za mamurluk

A.J.

Pročitajte i  Ukusni proteinski šejk za veću mišićnu masu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *