Muški satovi koji će se nositi 2016. godine - Men`s Health

Muški satovi koji će se nositi 2016. godine

NAPRAVITE SAT PO SVOM UKUSU

Stvari postaju mnogo ličnije u 2016. godini.

“Sve prisutniji je trend prilagođavanja dizajna i boje brojčanika i narukvice sata kupcu”, kaže Pol Svithajm, osnivač britanskog brenda Farer.

Saznajte i 5 savršenih satova za ovu jesen

Personalizacija je sve popularnija,pa će tako u narednoj godini biti moderno da na primer promenite boju sata, kako biste bili sigurni da sat zaista podseća na vas.

MANJI SATOVI ĆE BITI U MODI

Sećate se kad su satovi bili toliko veliki kao tanjiri iz kojih jedete? E, pa taj trend je prošao, a sledeće godine će biti u modi manji satovi.

“Najbolje je da ostanu manjeg prečnika od 42 mm “, kaže Svithajm.

“Klasični brojčanik sa uskom i kožnom narukvicom biće vodeći trend 2016. godine”, kaže Metju Rouvel, menadžer britanskog benda 88 Rue du Rhone.

Pročitajte i Da li biste nosili ovakav sat?

 

TREND BELOG ZLATA

Oživljavanje trenda belog zlata iz 2015. godine će se samo nastaviti i u narednoj, što je super za sve muškarce koji nikada nisu voleli žuto zlato, a želeli su da prate trendove.

ZA SAMOUVERENE MUŠKARCE

Samouvereni muškarci koji vole da eksperimentišu s bojama, sledeće godine bi trebalo da kupe jedan sat sa puder roze brojčanikom i kožnom braon narukvicom sa teksturom.

ZA MODERNE MUŠKARCE

Moderan, klasičan sat koji vas olako svrstava u orbitu trendi muškaraca. Jednostavna, jednobojna crna narukvica sa takođe jednostavnim brojčanikom, na kome se vide samo krupne kazaljke je pravi izbor za idealan početak naredne godine.

Veliki povratak stare ere ručnih satova: Izaberite klasiku!

STATEMENT SAT

Muškarci koji su voleli krupne satove ne treba da se odreknu toga u sledećoj godini iako smo već rekli da se bliži trend malih satova.

Pročitajte i  Trendi frizura sezone

Krupni brojčanik i crna kožna narukvica sa teksturom će vam savršeno stajati i začiniti svaku vašu kombinaciju.

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *