#Instashoes: 10 profila za zaljubljenike u mušku obuću - Men`s Health

#Instashoes: 10 profila za zaljubljenike u mušku obuću

ADAM GALAGER (@iamgalla)

Modni bloger Adam Galager tvrdi da vam ne treba raskošna obuća kako biste se istakli i da treba da se držite jednostavnih stilova, koji će se bez napora utisnuti u vaše celokupno okruženje.

Saznajte i 5 pari cipela za svakog muškarca

 

A photo posted by Adam Gallagher (@iamgalla) onJul 23, 2015 at 11:38am PDT

TINI TEMPA (@tiniegram)

Britanskom reperu su cipele podjednako bitni kao i stihovi njegovih pesama. Tempa naglašava da ne treba da krijete savršene cipele ispod predugačkih pantalona. Pustite ih da zasijaju u kombinaciji sa pantalonama do gležnjava ili podvrnutim farmericama.

 

A photo posted by Tinie Tempah (@tiniegram) onJan 8, 2014 at 3:42am PST

DŽOŠUA KISI (@streetetiquette)

Džošua Kisi je jedna polovina Street Etiquete, kreativne agencije koja se bazi lifestylom i ohrabruje vas da kupujete obuću sa upečatljivim printom ili neobičnog oblika jedino ukoliko se odlučujete sa neutralne, a ne jarke nijanse boja.

Muška obuća: 5 grešaka koje najčešće pravimo

 

A photo posted by Joshua Kissi (@streetetiquette) onMar 11, 2015 at 5:06pm PDT

FABIO ATTANASIO (@fabioattanasio)

Italijanski ekspert za mušku obuću iz Milana, Fabio Atanasio ima svoj sajt The bespoke dudes, na kome možete pročitati brojne savete.
Fabio se slaže da je crna boja klasična i sugeriše da ako želite da imate upečatljiv izgled, odaberete klasične braon cipele.

DŽIM ČEPMEN (@jimalfredchapman)

Džim Čepmen je tipičan Britanac: nosi trenč i bespoke odela. A Njegov najvredniji savet je da ako želite da promenite izgled, promenite cipele. Nema potrebe da kupujete novu košulju ili džins kad obuća može odmah da promeni ceo stil vašeg autfita.

Otkrijte i 6 trikova za majstore Instagrama

 

A photo posted by Jim Chapman (@jimchapman) onAug 28, 2015 at 11:18am PDT

DŽULIJAN HERNANDEZ (@mrjulls)

Pročitajte i  Pre proleća nabavite makar jednu od ovih stvari

Modni bloger iz Stokholma,Džulijan Hernandez je master monohromatskog oblačenja, a kad je obuća u pitanju sugeriše da (ukoliko vam to posao dozvoljava), dopustite sebi da casual bude vaša mantra. Kul, ali ne sportske patike mogu da dodaju malo stila i istaknu vašu ličnost.

 

A photo posted by JULIAN HERNANDEZ (@mrjulls) onOct 12, 2015 at 8:24am PDT

STIV KALDER (@stevecalder)

Stiv Kalder ima svoj blog The Melbourne Style i čini nam se da je jedini muškarac koji nosi mokasine i plavi džins ubedljivije od vašeg oca.
Mislite o mokasinama kao o elegantnim cipelama koje mogu lako da se obuju i izuju,a pružiće vam elegantan izgled bez mnogo truda.

Najstilizovaniji muškarac na Instagramu

 

A photo posted by Steve Calder (@stevecalder) onOct 8, 2015 at 11:46pm PDT

ANTONIO URBANO (@oh_anthonio)

Ако se dvoumite između regularnih oksford cipela i čizama,odlučite se za čizme, jer ćete time napraviti statement izgled. Možete da izgledate formalnije uz elegantniju garderobu, ali i kul i casual uz podvrnute chino pantalone.

 

A photo posted by Anthony Urbano (@oh_anthonio) onSep 28, 2015 at 12:06pm PDT

DŽASTIN LIVINGSTON

Ekspert za mušku modu iz Njujorka smatra da ako želite da razbijete klasičnost boja treba da se odlučite za nijanse dragulja. Mislimo na maslinasto zelenu, tamnoplavu ili tamnocrvenu boju. Ponašajte se kao boss i nosite ih kao neutralne.

Ako volite satove, pratite ove Instagram profile

 

A photo posted by Justin Livingston (@justinliv) onJun 16, 2015 at 2:49pm PDT

FAREL VILIJAMS (@pharell)

Muzičar i dizajner koji se ubraja u najstilizovanije muškarce na planeti, Farel Vilijams savetuje da ako želite da nosite pečatljivu obuću sa printom ili u jarkim bojama,treba ostatak kombinacije da držite neutralnim ili monohromatskim.

Pogledajte

 

 

A photo posted by Pharrell Williams (@pharrell) onSep 22, 2015 at 3:57pm PDT

 

 

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *