Savršen undercut: Kako napraviti najpopularniju frizuru sezone? - Men`s Health

Savršen undercut: Kako napraviti najpopularniju frizuru sezone?

Undercut je apsolutni trend poslednjih godina, koji su proslavili poznati poput Džeka Antonofa, Meklemora, Džoša Dumela i Dejvida Bekama.

Trebalo bi da znate da je trenutni trend undercut-a da kosu sa vhra glave zabacite pozadi u pompadur stilu, tako da je najbolje ako spreda imate odgovarajuću dužinu (oko sedam do deset centimetara). Ukoliko nemate još uvek odgovarajuću dužinu, pre nego što pokušate da se sami ošišate u ovom stilu, pokušajte da pustite kosu.

Kako napraviti savršenu kuif frizuru? (VIDEO)

Kada budete spremni za novu frizuru, pratite sledeća upustva, a nije loše da odete pre svega kod svog frizera kako bi vam napravio osnovni oblik, a vi posle kod kuće sami dovršite frizuru.

Pre nego što uhvatite makaze, obezbedite dva ogledala (jedno spreda i jedno pozadi) kako biste u svakom trenutku imali lep pregled.

PRVI KORAK: PREDNJI DEO

Pokvasite kosu, kako biste je lakše kontrolisali. Potom odvojte kosu na središnjem delu glave, češljajući vlasi ka centru. Potrudite se da i sa leve i sa desne strane od središnje linije uzmete podjednaki dužinu kose. Ceo središnji deo glave bi trebalo da bude odvojen i da ima oblik potkovice. Na ovaj deo nanesite gel ili ga odvojite gumicom, kako bi vam bilo lakše da pređete na deo sa strane.

DRUGI KORAK: OBRIJTE KOSU SA STRANE I POZADI

Nakon što ste odvojili središnji deo kose, trebalo bi da obrijete sve ostalo. Bitno je da podesite koliko želite da skratite kosu i onda da je obrijete. Preporučujemo vam da uhvatite pramen kose i povučete ga ka središnjem delu kose, a potom lagano obrijete odozdole ka gore dok ne dođete do linije središnjeg dela kose.

Pročitajte i  Izgledajte mršavije uz ovih 5 trikova

Kako do savršene brade? Marijano di Vajo ima sjajan savet za vas!

TREĆI KORAK: SKRATITE KOSU

Pustite središnji deo kose, tako što ćete napraviti razdeljak na sredini. Pokvasite kosu i lepo očešljate. Videćete da vam kosa prekriva obrijani deo. Odlučite koliku dužinu želite i potom makazama skrate dužinu kose.

ČETVRTI KORAK: DEFINIŠITE IVICE

Upotrebite mašinicu za brijanje kako biste skratili zulufe i obrijali ivici do koje vam seže brada, brijajući sve ispod te granice.

PETI KORAK: STILIZUJTE FRIZURU

Upotrebite gel za kosu kako biste razbarušili središnji deo kose ili kako biste ga zalizali ka nazad i dobili željeni izgled.

Zapamtite: ovo je samo frizura, pa ako ispadne onako kako ste zamislili, izgledaćete super i trendi, a ako nešto pogrešite, idite kod najbližeg frizera da vam pomogne.

Stil&seks: Vaša frizura po njenom ukusu

Pogledajte video:

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *