7 "sitnica" koje vas čine potpuno neprivlačnim - Men`s Health

7 “sitnica” koje vas čine potpuno neprivlačnim

NESREĐENI NOKTI

Vaši nokti bi uvek trebalo da budu uredni i čisti.

NERAVNOMERNE DLAČICE NA GRUDI

“Dlačice na grudima kod većine muškaraca su neskladne i mestimične i svakako nisu slatke”, kaže Loren Rotman, stilista i autor nove knjige Style bible: What to wear to work. Ukoliko imate problem sa neravnomernim dlačicama na grudima, nosite podmajicu ispod košulje ili je jednostavno ne otkopčavajte.

Nega tela: 4 greške koje svi pravimo tokom zime

SUVA KOŽA KOJA SE PERUTA

Samo zato što je većina losiona i mirišljavih krema namenjeno ženama, ne znači da muškarci ne treba da se mažu kremama i brinu o svojoj koži.

NEPOSLUŠNE DLAČICE

“Dlačice iz nosa, uva i divlje obrve bi trebalo da se podšišaju i skrate”, kaže Loren.

Saznajte i Kako se rešiti neželjenih dlačica iz nosa i uha

NEUREDNA BRADA

“Izaberite stil koji vam odgovara i pratite ga”, kaže Loren. “Jednom kada budete imali posao, zapamtite da nije sve u eksperimentisanju i ne treba da jedan dan dođete sa brkovima, drugi dan sa kozjom bradicom, a treći dan da se obrijete.” Takođe zapamtite da je stalno održavate urednom.

Muška depilacija: Najbolji metodi za uklanjanje dlačica

NERAVNOMERNO PROĆELAVA KOSA

“Jednom kada počnete da kupite kosu, trebalo bi da razmislite šta ćete uraditi”, kaže Loren. “U stvari, imate mogućnost da se odlučite za totalno obrijanu glavu ili da probate da negujete novi stil frizure.” Napravite izbor i pridržavajte se, samo ne dozvolite da vam raste neravnomerno raspoređena kosa.

Nega kose: Najčešći uzroci opadanja i oštećenja

LOŠA NEGA TEMENA

Ukoliko se odlučite da se potpuno obrijete, ne zaboravite da brine o koži temena. “Održavanje temena je veoma bitno, pa kad se obrijete važno je da teme i negujete”, kaže Loren. Kada sedite u kacelariji i priđe vam atraktivna devojka, ukoliko vidi da imate perut, velika je verovatnoća da će samo otići.

Pročitajte i  Najbolji način za uklanjanje malja s najosetljivijeg dela tela

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *