3 stvari koje treba da imate na umu pre nego što obrijete glavu - Men`s Health

3 stvari koje treba da imate na umu pre nego što obrijete glavu

Brijanje glave je nešto što bi svaki muškarac trebalo da uradi makar jednom u svom životu jer pravi dramatičnu promenu i može da bude prilično oslobađajuće.

PRUŽA MUŽEVNOST I SAMOPOUZDANJE

Obrijana glava budi samopouzdanje i muževnost, a osim toga olakšava jutarnju rutinu nege u kupatilu. Na pravom muškarcu, obrijana glava može da bude i deo visokog stila.

Obrijana glava vam daje i mlađi izgled, a ako ste veoma aktivni i zauzeti tokom dana, ovakva “frizura” se lako održava.

Saznajte i Savršene frizure za muškarce koji gube kosu

Od bitnog je značaja da procenite pravi trenutak da se konačno obrjete.

Pre nego što se odlučite da potpuno obrijete glavu, imajte nekoliko stvari na umu:

Vašu profesiju:

Danas je obrijana glava prihvatljiva skoro u svim profesijama,ali bolje je da se uverite. Ukoliko radite u previše konzervativnom okruženje, onda obrijana glava možda nije najbolje rešenje.

Vašu glavu:

Porazgovarajte pre svega sa frizerom,kako bi vas posavetovao da li je vaš oblik glave i stanje temena odgovarajuće za ovakav “friz”.To je veoma važan korak pre nego što se odlučite da obrijete glavu, morate da budete potpuno sigurni da je to ispravna odluka.

Otkrijte i Muške frizure koje žene ne podnose

Vaš način života:

Ako budete želeli da održavate vašu glavu obrijanom,morate da budete svesni da to iziskuje svakodnevno brijanje,kao i negu, nanošenje kreme za sunčanje u toku leta, ali je svakako lakše nego stilizovanje druge frizure svakodnevno.

Još nešto, obrijana glava nije za svakoga i ne možete da budete kompletno sigurni kako će vam stajati dok ne probate. U krajnjem slučaju, ukoliko vam se ne dopadne i shvatite da je to bila greška kosa će vam porasti, a vi ćete imati priliku da isprobate neku novu frizuru i da nosite različite kape,šešire i kačkete dok vam kosa ne poraste.

Pročitajte i  Jesenji modni komadi: muški mantil

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *