Metju Noška: Od građevinskog radnika do modela za samo osam meseci - Men`s Health

Metju Noška: Od građevinskog radnika do modela za samo osam meseci

Metju Noška (22) je prošlog leta radio s ocem na građevini u Pitsburgu i nije ni slutio da će fotografija koju je na poslu objavio na Instagramu da mu promeni život iz korena.

Fotografija prikazuje plavokosog momka visokog 187 cm bez majice, dok pokazuje svoje savršene trbušnjake.

“Imao sam teksas bermude koje sam napravio od starog džinsa i neke čizme, ništa glamurozno. Ali sam mnogo trenirao i dizao tegove u to vreme”, rekao je Metju za Abc.

Instaspremni za Instagram: 5 saveta za savršenu fotku

Samo jedna slika na društvenoj mreži Instagram bila je dovoljna agentu Luke Simone iz modne agencije Vilhelmina da prepozna potencijal i otkrije novo ime u svetu modelinga.

“Izgledao je kao pravi američki san”, rekao je Simone.

Odmah je pustio mejl Noški interesujući se o njegovim afinitetima kao modelingu i za manje od mesec dana Metju je zvanično postao model Vilhelmin modne agencije iz Vašingotna.

Pre samo osam meseci je bio običan dečko, koji radi sa tatom na građevini, ide u školu i igra košarku, a danas radi sa velikim dizajnerima poput Astrida, Andersona, Toma Forda, Monclera i Kelvin Klajna. Ima više od 51.000 pratilaca na Instagramu i pojavljuje se na fensi zabavama poznatih, Fashion weeku, reklamira satove i stalno putuje.

 

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) onJul 12, 2014 at 1:14pm PDT

Instalova: Kako da zaradite na društvenim mrežama?

“Nikad nisam mislio da ću zaista biti veliki model, već da ću moći da zaradim malo novca baveći se modelingom”, rekao je Nozska u intervjuu za Cosmopolitan.

Na pitanje šta bi radio da ne šeta po modnim pistama i ide na fensi zabave, odgovorio je da bi igrao košarku i išao u školu.

Pročitajte i  BIKINI QUEEN: Devin Brugman!

“NIsam siguran kad ću ponovo biti kod kuće, ali želim da sledeće godine završim školu,a moji profesori i trener su rekli da će biti uz mene ako budem želeo istovremeno da se bavim modelingom i igram košarku”, kaže Nozska.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *