Letnji, a klasičan stil - Men`s Health

Letnji, a klasičan stil

Pre nego što posegnete za nečim što je hit, odlučite se za isprobanu verziju i imaćete garderobu koja će odoleti vremenu. Da bismo vam pomogli u ovoj misiji pogledajte koje klasične komade vam mi predlažemo da nabavite.

POLO MAJICA
Francuski teniseri su možda izmislili polo, ali polo majica se rado nosi i van terena. Prepoznatljiva kragna i prijatan materijal u boji koju volite je ono po čemu je ova majica prepoznatljiva. Možete je nositi sa sportskom jaknom ili upariti sa omiljenim farmerkama i bićete idealno obučeni za biznis kežual varijantu.

CIPELE ZA POSAO
Red wing čizme su debitovale 1953. godine, a danas su malo prerađene prema modernom muškarcu, ali ipak zadržale svoj prepoznatljiv oblik. Vaše cipele ne moraju biti baš ove marke jer ćete sigurno pronaći sličan dizajn i u običnim radnjama sa obućom.

DŽEPNA MARAMICA
Postoji razlog zašto je mornarski stil uvek u modi – on je klasika. Možete dati malo šmeka ako ukrasite garderobu maramicom sa mornarskim elementima. Ako ste ljubitelj nežnijih tonova ili printova, osvežite odevnu kombinaciju ovakvom maramicom.

LEPTIR MAŠNA
Bliži se kraj leta, ali vi imate pred sobom razne žurke, prijeme, venčanja… zato dodajte malo elegancije svom autfitu i stavite leptir mašnu. Pobrinite se da znate kako se ona vezuje. Ako hoćete da rizikujte sa nekim ludim printom na mašni, pažljivo.

SAT
Možete dosta saznati o muškarcu po satu koji nosi. Izaberite između onih modernih, ali i klasičnog dizajna. Najvažnije je da odaberete onaj koji vama najbolje leži. I što je najbitnije, sat možete nositi u svakoj prilici.

KOŠULJA
Po letnoj vrućini nauka je ostati neizgužvan i rashlađen. Ipak košulja je košulja. Možete je nabaviti sa kratkim rukavima i tako malo sktratiti sebi muke, a biti elegantan.

Pročitajte i  Čime sve možemo da se zarazimo putem brade

NAOČARE
Originalno nastale za pilote 1936, avijatičarske naočare su evoluirale od onih koje su prvobitno osmišljene da zaštite vid do onih koji označavaju stil. Najpozanatije su Ray-Ban, ali mnoge optičarske radnje proizvode slične modele.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *